Ti várnátok a 3. gyerekkel, vagy tartanátok magatokat a "tervhez"?
Kicsit furán fogalmaztam meg, de a lényeg.
Két gyerekünk van, 2 hónapja döntöttünk úgy, hogy jöhet a harmadik. Hétvégén a hugom felhívott, hogy a mi városunkban talált munkát, hozzánk költözhet-e egy kis időre, amíg összeszed egy kis kezdőtőkét. Megbeszéltük a férjemmel, mondtuk neki hogy igen, de ha terhes leszek, akkor a 6-7 hónapban el kell költöznie, mert szükségünk lesz az üres szobára.
Ma felhívott az anyám, és leordította a fejem, hogy eleve minek még egy gyerek, de ha már muszáj, akkor amíg kicsik úgyis elvannak egy szobában. Meg milyen emberek vagyunk mi, hogy a saját testvéremet a híd alá küldeném.
Miután lehiggadtam, felhívtam a testvérem, hogy ő mégis hogy gondolta az "ideiglenes" nálunk lakást, mire azt mondta hogy nem gondolkozott rajta, majd alakul.
A férjem nagyon pipa, és persze én is az vagyok. A húgom jan 5-én kezd a munkahelyén.
Ti mit tennétek a helyünkben?
Nem fér már be még egy kiságy a gyerekszobába, ha megszületik a baba, mindenképpen kelleni fog az a szoba.
Nem akarjuk utcára tenni nyilván. De úgy sem akarunk belefogni, hogy "majd valamikor" elköltözik. Szívesen látjuk fél évig, 8-10 hónapig, akár 1 évig is. De tudnia kell, hogy nem végleges megoldás, hogy nálunk lakik.
a kezdőtőkét hogy gondolta? nem fizet lakbért, de a rezsibe és a kajába beszáll vagy eltartjátok pár évig?
amúgy nem, nem halasztanám el a gyereket, azért, hogy a húgom évekig nálam éljen
Lári-fári.
Hugit befogadni maximum 6 hónapra.
Gyereket csinálni.
Anyukát jól kiosztani, és helyrerakni.
Tudja mindenki, hol a helye.
Harmadik gyerek: ti döntöttetek,ebből nem szabad engedni.
Anyuka: nem szólhat bele.
Tesó: szerintem még azt a 6-7 hónapot is megköszönném nektek a helyében, pláne, ha csak a kajába szállna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!