A menyasszonyom azt gondolja hogy csak kihasználom (anyagilag)! Hogya értessem meg vele, hogy ez nem így van!? Csak rosszul alakultak a dolgok?
A menyasszonyommal 2013 juliusában ismerkedtünk meg,nem egy városba laktunk,én külföldön dolgoztam akkor,így 2-3 hónapig 1 hónapba egyszer kétszer találkoztunk.Majd letelt a munkám,mert szezonális munkán voltam,mivel nem volt mit veszítenem,mivel már nem akartam oda vissza menni,oda költöztem ahol ő lakik abba a városba.Mivel mind ketten úgy gondoltuk,nincs értelme húzni az időt,probáljuk meg milyen együtt élni.Teljesen jól kijövünk alapvetően egymással.Én úgy jöttem ide hogy volt nálam 3 hónapra való pénz,kb 400 ezer ft.Szerencsémre,rá 2 hónapra lett is munkám,azt tudni kell hogy erre fele nincs túl sok munka lehetőség,de a helyzethez képest mindent megtettem.Sajnos arról a helyről,3 hónap múlva elküldtek engem.De ismét szerencsém volt és találtam egy másikat rá 2 hétre,onnan viszont én jöttem el,4 hónap múlva,mert nem bírtam az éjszakai műszakot,magas lett a vérnyomásom és ilyen fiatalon nem akartam volna vérnyomás csökkentőt szedni.Na itt kezdődtek a gondok,kaptam volna 2 lehetőséget,de ahhoz nem értettem,vagy is megprobáltam de nem igazán ment a dolog.
Azt azért hozzátenném hogy mindig tettem félre pénzt,mert nem kerestem rosszul.Kb 400 ezer ft megtakarított pénzem volt.4 hónapja nincs munkám,a megtakarított pénz,múlt hónapban fogyott el.Összevetve 2 hónapja van az hogy az ő pénzéből élünk.Ez tényleg már kihasználás?Hogyan értessem meg vele,hogy ez nem szándékos,egyszerűen volt időszak,hogy minden követ megmozgattam és semmi munkát nem találtam és magamba fordultam.Nagyon rosszul érzem magam,hogy ilyet feltételez rólam.Már 18 éves korom óta,a legapróbb dolgoktól kezdve,pl zokni,alsó nadrág magamnak veszem.Nagyon szeretem őt,már olyanokat is mondott hogy nem becsülöm meg őt.Ami nem igaz,ennyire embert még nem szerettem és ennyire soha senkit nem engedtem közel magamhoz.
lehet te mész át túl alázkodó, lábtörlőbe, és az ilyet megérik és tényleg úgy is beszélnek vele, úgy gondolkodnak róla
vannak munkanélküliek, akiknek semmit nem mernének beszólni.
10-es válaszoló: szerintem neked problémád van a szövegértéssel.
1. A nönek NINCS lakása, albérlete van.
2. a kérdezövel már kb egy éve együttélnek ebben a lakásban.
3. A kérdezönek két HÓNAPJA nincs munkája.
4. Elötte a kérdezö a saját ellátását fizette, és a lakásba is beleszállt. (Három hónapra 400ezer Ft szerintem reális összeg)
5. A kérdezö nem verte el közben a keresetét, hanem amennyit lehetett, félretett, és amikor nem volt munkája, akkor abból élt, amíg el nem fogyott
6. Abban az idöszakban, amikor volt jövedelme, a barátnönek nem kevés elönye volt a kérdezöböl, ha ennyit beadott a közösbe.
Szóval itt szó sincs arról, amit te állítasz, hogy a nö tartja el a kérdezöt, hanem hogy addig megfelelt neki, amíg jócskán fizette kettejük életét, most meg, hogy ezt viszonozni kellene, egyböl reklamál
Itt egyedül a kérdezö az, aki kihasználva érezheti magát, nem pedig a barátnöje.
ma 15:50
Köszönöm válaszod.Írtam hogy most nem régen örökölt egy lakást,ami nem egészen az övé.Tehát jórészt albéreltben laktunk egészen addig amíg nem öröküölte.Bár nem hiszem hogy ezért kihasználnám,ennek ellenére,ugyan is nem akart saját lakást egyenlőre.
13-as..kinek vannak szövegértési problémái?? :D
"Akkor még nem volt saját lakása,késöbb szeptember körül örökölt egy lakást,akkor költöztünk be"
Azért az nem gyenge, hogy egyesek szerint még a nő van vele a "pénzéért", amikor egy fityingje sincs, sőt, munkából munkába ugrál közte hónapos munkanélküliséggel, és utána a minimálbérnek megfelelő összegből tartja fenn magát...és még azt állítja ő viszi nyaralni a lányt, amikor az összeg gyakorlatilag egy fél rezsire meg egy fél havi ételre kb. elég :D Röhej.
Ne haragudj már kérdező, de nála élsz, ő tart el már sokadszorra, és még válogatsz is munkák közül. Hát elhiszem, hogy épp nem érzi úgy, hogy különösebben megbecsülöd.
Az az igazság, hogy nem ő az igazi... Soha nem gondolnám ezt a páromról, akit szeretek.
Ez a lány nem szeret téged..ezt határozottan állítom. Ráadásul alig vagytok együtt 1 éve.
Ha ilyet mondana nekem a barátom, akkor már nem lenne az. Főleg, hogy amit csinálsz az még szerintem beleférne néhány hónapig. Feltéve, hogy szeretlek.. HA nem, akkor nyilván úgy érezném, hogy lehúzol..mint ahogy a barátnőd is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!