Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munka legyen vagy a tanulás?

Munka legyen vagy a tanulás?

Figyelt kérdés

24 vagyok, több éve főállásban dolgozom, érettségivel és menet közben megszerzett több szakmával.

napi 10 óra munkával keresek 60 ezret bruttóban, plusz 2 óra az utazás minden nap.

Még a családommal élek. Egyenlőre saját autóra gyűjtök, amit most még meg is tehetek, mert egyenlőre nincs létszükség az én fizetésemre is, de sose lehet tudni mi lesz jövő héten/hónapban/évben. Évek óta szeretnék menni fősulira (szociális munka szak) viszont épp ezen okokból sosem vágtam bele. Három év hosszú idő, a biztos kevés fizetést adjam fel a megszerzett diplomáért, és a bizonytalan jövendőbeli jobb munkáért? Tanácstalan vagyok. A jelenlegi végzettségemmel nem valószínű, hogy sokkal többet keresnék, ha később esetleg félre szeretnék tenni pl. saját lakásra. Kérlek, adjatok tanácsot!

2010. febr. 1. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
És ha otthagynád a melót, elmennél nappalira, kapnád az ösztöndíjat, és mellette diákmeló? Meg vannak még plusszban szociális ösztöndíjak, amiket meg lehet pályázni. Szerintem így lehetne...
2010. febr. 2. 15:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Sok diplomás szoc. munkás végzi el a szoc. asszisztenst, ami felsőfokú OKJ szakképzés, mivel diplomával sem tudnak elhelyezkedni. Ezt onnan tudom, hogy abban a suliban volt, ahol én tanultam, csak én más szakon voltam. Lehet te is jobban járnál a szoc. asszisztenssel, ami mondjuk diplomát nem ad, de az biztos van levelezőn is.
2010. febr. 2. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
menj nappalira,vedd fel a diákhitelt,ha jól tanulsz kapsz ösztöndíjat,mikor kis időd van,mész diákmelóra.Így simán összejön a 60 ezer és még több is sztem!
2011. aug. 1. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!