Miért ilyen az anyám? Tönkreteszi az egész életemet!
Nyilván,én sem vagyok teljesen ártatlan.Szerintem mindenkinek vannak hibái,de ő nem tudja tolárni a leg kisebb hibámat se!Apukám nem velünk él,lemondott rólunk,nem tartjuk vele a kapcsolatot.Anyám kutat a cuccaimban,mindenért beszólogat és soha nem beszélget velem! Egyszerűen nem bírom! Nem bírom elviselni,hogy nem beszélget velem senki,anyám és a nővérem azon vannak,hogy teljesen tönkretegyék az életemet!Nem,nem nekem van üldözési mániám.Nem vagyok elkényeztetve,nem kapok naponta új ruhákat.És nem is vágyok ezekre! Azt szeretném,hogy megváltozzon minden. Alig várom,hogy jövőre kollégista legyek,és megszabaduljak tőlük.Annyira rosszindulatú,hogy még az se érdekli,ha csinálok valami jót. pl: múltkor csináltam sütit és még csak meg se kóstolták. Nem bírom. Elegem van,hogy csak az osztályfőnökömmel tudok normálisan beszélni. nagyon rossz érzés! mit csinálhatnék?Nem lehet vele beszélni!
14/L
köszi a válaszokat.És bocsi,hogy ilyen összevissza volt,de teljesen kivagyok,alig tudok pihenni és aludni.
18:47
hülye vagy??? anyáddal apáddal nem ordibálsz!!, tiszteletlen,
sokkal többre mész ha simán megbeszéled vele,
1 mert nem néz tahónak és parasztnak, 2 látja rajtad hogy vmi hajlam van benned a normális felnőtt létre
jó lenne ha nem agyalágyul tizenéves hülyék írnának neki segítséget, a ti hígagyú válaszaitok nem épp a legjobb megoldás szerencsétlen számára!
Sajnos meg kell keményíteni a lelkedet, mert ez örökké így fog maradni. Sajnos vannak szülők, akik csak az egyik gyereküket tudják szeretni. Az egyik barátnőm ugyanebben a cipőben jár. Az anyja csak a nála 8 évvel fiatalabb fiú testvért szereti, őt nem. Mindig rajta vezette le a rosszkedvét, őt szigorúbban fogta.
Nincs mit tenni, mindenkinek van egy keresztje, amit cipel. A barátnőm végül férjhez ment, sajnos túl gyorsan, a férje sem az igazi, de legalább megszabadult az anyjától meg a testvérétől. Az anyuka még ma is, amikor a kisfia 29 éves hajnalban bevásárol a kisfiának, megfőz és kitakarít helyette. A kisfiának egyik nő sem felel meg, bár ő maga már tök kopasz, és nem is keres jól.
Van ilyen! Szedd össze minden bátorságodat, a szememben egy hős vagy. Jobbra fog fordulni a te sorsod is. Legyen saját családod, és munkád, és ne törődj mással. Sajnos meg kell barátkozni a gondolattal, hogy nem mindenki születik burokban, ezek az emberek azonban örök túlélők, szerintem különb vagy a családtagjaidnál.
Engem Apa nevelt 10 éves koromtól.Anya bepasizott és itt hagyott minket a nővéremmel együtt.Kemény volt,nem igazán értettem a dolgot.A nővérem elköltözött a Nagyihoz.Ketten maradtunk Apával..gyorsan fel kellett nőnöm.Anya hanyagolt.Csak akkor látott amikor Apa elvitt hozzá,pedig a bíróság azerint minden 2. hétvégén nála lettem volna.Szarul esett,h nem volt rám kiváncsi.Nem hívott..még egy fagyit se vett.De a távolból tudott okoskodni,nevelni (pl:apa miért enged el bulizni?inkább tanulni kéne.miért ilyen későn mentem haza?! stb) aztán egyszer kiborult a bili.Beolvastam neki,egyszerűen tele lett a pohár.Bőgve,üvöltve mondtam meg neki,hogy az ilyen anya nem anya,otthagy..nekem mosnom,vasalnom,főznöm kell 13-14 évesen,emellett tanuljak stb,ő meg fel se hív csak magával van elfoglalva..Felöltöztem és a tesóm haza hozott.2-3 hónapig egyáltalán nem beszéltünk,nem is hiányzott.Aztán belátta,h hibázott.Sűrűsödtek a hívásai,érdeklődött felőlem.De én mindíg nagyon közömbös voltam vele szemben.Én úgy gondolom tényleg ez a leghatásosabb.Egyszerűen ne vegyél tudomást róluk.Nézd őket levegőnek.Ha kaját csinálsz,azt csináld magadnak.Ha megkérdezik,h nekik nem csináltál-szó nélkül menj a szobádba.Ha a tesód elkapcsolja a tv-t amikor nézed,állj fel és menj a szobádba.Ne konfrontálódj!!Ne szólj vissza!Tudom,hogy nagyon nehéz lesz az elején de megéri.Ha v.kit levegőnek néznek azt nagyon nehéz elviselni!!
Azóta már én is Anyuka lettem :) de az biztos,h semmi pénzért nem hagyom el a gyermekemet és megpróbálok vele jó kapcsolatot fenntartani ami a kommunikációra épül!.Olyan szeretnék lenni,mint Apukám volt akkor-anyám helyett anyám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!