Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj az ha látom, hogy...

Miért fáj az ha látom, hogy az exem (volt férjem) jól megvan egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Házasok voltunk, gyerekünk is született, több év után ment tönkre a kapcsolatunk.

2014. dec. 11. 08:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

Ha fáj, akkor nem vagy boldog a mostani pároddal, hiszen még mindig az exedre vagy féltékeny.

Vagy szimplán gonosz vagy és nem akarod, hogy boldog legyen.

Vagy féltékeny vagy arra, hogy ő mással boldog, de együtt nem lehetettek boldogok.

Egyik sem jó.

Foglalkozz a saját kapcsolatoddal inkább.

2014. dec. 11. 08:53
 12/19 anonim válasza:
Mert a legszebb öröm a káröröm
2014. dec. 11. 08:58
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

Igen nalunk is volt ilyen....Nosztalgiazni akart a r...c, es sikerult is neki.....

Maradj ki a volt parod eletebol!

2014. dec. 11. 09:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fáj és én tudom rá a saját válaszom. Azért, mert mi ezt egymásnak nem tudtuk megteremteni, amiért csakis ketten voltunk felelősek.

Tanulni kell belőle, de kár a mögöttes érzelmeket letagadni.

2014. dec. 11. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Sok idióta álszent válasz... Senkinek se esik jól, hogy a volt párjának, akit valaha élete szerelmének tartott, új kapcsolata van. Főleg ha házasok is voltak. Természetes, hogy fáj, nem kell ebbe beleképzelni semmi többet.
2014. dec. 11. 10:00
 16/19 anonim ***** válasza:

"Senkinek se esik jól, hogy a volt párjának, akit valaha élete szerelmének tartott, új kapcsolata van."

Hát nem tudom, engem tökre hidegen hagy, hogy a volt férjem újraházasodott. Nem érdekel, nem foglalkoztat, nem kattogok rajta, teszek rá magasról. Azt nem állítom, hogy örülök neki, inkább csak megnyugtat a tudat, hogy nem marad egész életében egyedül. De semmiképp sem zavar a dolog.

2014. dec. 11. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Aha. Igen. Értem... :) blablabla
2014. dec. 11. 10:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Nalunk ez forditva volt, nalunk az ex ferjem feltekeny a boldogsagomra, pedig o is ujranosult,igaz par honapja el is valt de ez nala mar rendszer:-)))
2014. dec. 11. 11:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen valami ilyesmit érzek, hogy azzal a nővel miért boldog és mikért működik minden? Hozzá kell tennem közel 10 évet voltunk együtt.
2014. dec. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!