Miért fáj az ha látom, hogy az exem (volt férjem) jól megvan egy új kapcsolatban?
Ha fáj, akkor nem vagy boldog a mostani pároddal, hiszen még mindig az exedre vagy féltékeny.
Vagy szimplán gonosz vagy és nem akarod, hogy boldog legyen.
Vagy féltékeny vagy arra, hogy ő mással boldog, de együtt nem lehetettek boldogok.
Egyik sem jó.
Foglalkozz a saját kapcsolatoddal inkább.
Igen nalunk is volt ilyen....Nosztalgiazni akart a r...c, es sikerult is neki.....
Maradj ki a volt parod eletebol!
Nekem is fáj és én tudom rá a saját válaszom. Azért, mert mi ezt egymásnak nem tudtuk megteremteni, amiért csakis ketten voltunk felelősek.
Tanulni kell belőle, de kár a mögöttes érzelmeket letagadni.
"Senkinek se esik jól, hogy a volt párjának, akit valaha élete szerelmének tartott, új kapcsolata van."
Hát nem tudom, engem tökre hidegen hagy, hogy a volt férjem újraházasodott. Nem érdekel, nem foglalkoztat, nem kattogok rajta, teszek rá magasról. Azt nem állítom, hogy örülök neki, inkább csak megnyugtat a tudat, hogy nem marad egész életében egyedül. De semmiképp sem zavar a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!