Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel kedveskedhetnék neki?

Mivel kedveskedhetnék neki?

Figyelt kérdés

Mostanában kicsit elhanyagoltam a férjem. Értem ezt arra, hogy kevesebbet főztem, sütöttem stb. A főzés erre a hétre kilőve, mert a két anyuka szinte minden napra meghívott ebédre bennünket (disznóvágás volt), sütni meg nem akarok, mert fogyózik. De akkor még mit tehetnék, hogy érezze odafigyelek rá.

Tudom, ez nem nagy probléma, meg ez legyen a legnagyobb gondom, csak nem jut eszembe semmi, amivel kedveskedhetnénk neki.

köszi

2010. febr. 1. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

HÙ,én úgy örülnék egy jó maszirozásnak.

Finom illatú,maszirozó olajjal,jó zenével hozzá.

2010. febr. 1. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Kaja szinten fogyózás mellett kedveskedhetsz neki egy finom gyümölcssalátával, vagy a reggeli szendvicsébe valami extra finomsággal ha visz ilyet munkába. Vagy csak pl a kabátzsebbe dugott mini csokival, vagy a kaján kívül egy zsebbe csempészett pár szerelmes szóval, meg a fogyihoz visszakanyarodva egy meghívás estére egy romantikus sétára kettesben. Én még stikába csinálnék egy kis forralt bort is termoszba, persze édesítőszerrel, nehogy támadásnak érezze! :))) Lehet egy extra kv-s, teás meghívás szintén titkos üzenet formájában, vagy közös társasozásra, hóemberépítésre, bármi aminek örülhet! Ezeket általában alkalom szüli, meg szitu, úgyhogy légy kreatív! :))
2010. febr. 1. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Segíts neki a fogyizásban, érezze hogy mellette álsz,és bíztatod.Vegyél neki fogyis könyvet, tölts le a netről fogyis recepteket.Vagy készíts neki apró ajándékokat, hívd sétálni, esetleg mozogjatok együtt.

Amúgy én is hasonló cipőben járok, érzem, hogy elhanyagolom.Én se főzök finomakat neki, sose kap tőlem semmit.Persze ez most a terhesség miatt van, így a vége felé élni nincs erőm, nemhogy konyhatündérkedni.:)

2010. febr. 1. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
köpjé rá a makkjára és nyaldd le róla
2010. febr. 1. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Az első 3-nak köszi, tök jó tippeket adtatok.

Az utolsónak: kisfiam, amiről te most 12 évesen álmodsz, azt mi mindennap csináljuk. Majd akkor írj ilyeneket, ha már egyáltalán kinőtt a szőr a kukidon, és tudod miket beszélsz.:)

2010. febr. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!