Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus családok, mi a...

Leszbikus családok, mi a vélemény róluk?

Figyelt kérdés

A felállás nem hagyományos: nem apa-anya, hanem két anya a család tartóoszlopa ), ahol a családot alkotják még az egyik anya gyermekei (akik az anya felbontott házasságából születtek), és a két nő által közösen felnevelni vállalt, a másik nő által szült gyermek. (Természetesen a két nőt csak saját gyermekeit szólítja anyának, tehát egymás gyermekeit nem.)Az elvált nő gyermekei jó kapcsolatot tartanak fenn az apjukkal, a másik nő esetében az apa ismeretlen (spermadonor volt). A nagyobb gyermekek ismerik a két nő identitását, és elfogadják azt. A legidősebb lánygyerek egy fiúval jár együtt, a kisebb lánynak is fiúk udvarolnak. A többi gyerek még elég kicsi, nem tudni, mi lesz velük. Az viszont már most sejthető, hogy jól szocializált, toleráns emberek lesznek.

A kérdés tehát az, mi a baj az ún. leszbikus családokkal?

2010. febr. 1. 10:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%

13.30:

A homoszexualitás az természetellenes.Csupán a homoszexuálisok szerint nem.De ettől még abnormális.

Ennek a neveltetésnek semmi köze.

Egyébként szerintem mindenki azt csinál a hálószobájába,amit akar,de házasságot kötni,gyereket örökbefogadni nagyon helyes,hogy nem engedélyezik...

Talán az örökbeadás és a házasság jelentését kellene megismerni,mielött abnormális elemek a jogaikért kiabálnak...

2010. febr. 1. 14:00
 22/36 anonim ***** válasza:
40%

az a baj, hogy az untoleráns, beszűkült, többnyire érelmes véleménnyel nem rendelkező emberek is megszólalnak. semmi más. ideírja, hogy fertő. miért? és ahol molesztálja az apa a gyereket? ahol verik őket? ahol éheznek? ahol tojnak rájuk? az aztán nem fertő, hanem mintacsalád. talán jobb embert nevel belőle, mint az itt felháborodók a saját gyerekeikből.

nem kell támogatni őket, de a megnyilvánulásnak is vannak értelmes formái. a nem értelmes formák a megszólaló intelligenciájáról adnak nagyon bő tájékoztatást.

2010. febr. 1. 14:02
 23/36 anonim ***** válasza:
56%

Kedves szülni készülő leszbikus!

Remélem majd meg tudod magyarázni a gyerekednek,hogy miért nem a saját apukájával,miért egy idegen nénivel kell együtt laknia.Mert szerintem nem fog sikerülni.

Te már most arra készülsz,hogy megfosztod a gyermekedet majd az apukájától...nem engednélek szülni...

Néha elnézem az indulatokat,amik azon nők felé irányulnak,akik válás után eltiltanák a gyereket.Te sokkal rosszabb vagy náluk.Ők valahol még megérthetők,viszont te egy velejéig önző nő vagy.

2010. febr. 1. 14:05
 24/36 anonim ***** válasza:
37%

még a ti gyereketek is bejelntheti, hogy homoszexuális és nem tudsz majd mit csinálni. kitagadhatod, de akkor minden vagy, csak szülő nem. bár le is lövetheted, hisz a szemedben az ilyen ember egy korcs. végülis, igazad van. sőt, ha a lányod leszbikus lenne, mégis gyermeket szeretne nevelni, én a helyedben azonnal sterilizáltatnám, mert mit képzel az ilyen. szerintem ez nagyon szépen hangzik, nem?

szívből kívánom, hogy találkozz ezzel a helyzettel, majd akkor nyilatkozz. ők is emberek, ők is ugyanolyan jogokat érdemelnek, mint mi. remélem meg is kapják. mellesleg olvass utána, ugyanis egy Hollandiában készített felmérés szerint a homoszexuálisok által nevelt gyerekek kicsit sem voltak mások, mint ahol vegyes párok nevelték őket.

szerencsére egy leszbikustól sem veheti el senki a gyerekét, úgy és azzal neveli fel, ahogy neki tetszik. kellemes sárdobálást és megpukkadást!

2010. febr. 1. 17:25
 25/36 anonim ***** válasza:
58%
Úgy bírom mikor azzal akar valaki érvelni hogy: miért az jobb mikor az apu veri anyut meg a gyereket? Nem te ökörállat az sem jobb. Nem a szarral kell összehasonlítani, nem is értem hogy jut ilyen egy értelmes embernek az eszébe.
2010. febr. 1. 17:51
 26/36 anonim ***** válasza:
37%

Hadd idézzek ismét, most a 14.00-ás hozzászólásból:

"A homoszexualitás a természetellenes. Csupán a homoszexuálisok szerint nem."

Ezt kiegészíteném:

Nemcsak a homoszexuálisok szerint, SZERINTEM sem természetellenes.

13.30

2010. febr. 1. 18:01
 27/36 anonim ***** válasza:
41%

elolvastam az ide belinkelt kérdésre írt válaszokat. hát mit ne mondjak, szégyenteljes. ne szaporodjanak, mert bennük van a homoszexualitás génje, szóval jól csinálta a természet, hogy nem lehet gyerekük. ilyen alapon ezt egy olyan párnak is mondhatnád, akiknek csak mesterséges segítséggel születhetett kisbabája. az olyan is minek szaporodik nem, a természet intézte jól, biztos selejtesek.

elnézést, kicsit off ez a komment, de ezen nagyon megakadt a szemem.

a homoszexualitás is a természet műve. nagyon becsülettel, szeretettel tudnak felnevelni egy gyereket. nem is értem miért fájna egyeseknek, ha homoszexuális párok nevelnének fel intézetből örökbe fogadott gyerekeket. végülis, ha nem lehet normális családja, semmilyen se legyen.

2010. febr. 1. 18:19
 28/36 anonim ***** válasza:
24%
Beteges.. az h undoritoak. És szarok a melegkampányolókra,ez akkor sem normális.
2010. febr. 1. 19:17
 29/36 anonim ***** válasza:
26%
Ja és annyira könnyen dobálóznak az emberek ezzel,hogy dehát a melegek annyira édibédik,szeretet,bódottáá,méne kaphatnának ygereket?? Majd ha titeket érnek attrocitások (de még miylenek) ,mert két fartúró apátok van anya és apa helyett akkor szajkózzátok ezt. Ha választhatnátok gondolom mindenki leszbikus szülőket vagy melegeket választana magának... ugye..
2010. febr. 1. 19:20
 30/36 anonim ***** válasza:
32%

17.25:

köszönöm a jókívánságokat és viszont.

Megnyugtatlak,hogy az én gyermekeim nem homoszexuálisok,ha azok lettek volna,akkor sem lennének kitagadva,viszont igaz a gyermekvállalást elmagyaráznánk neki(k),hogy miért nem jó ötlet.Egyébként tévedsz egy leszbikus nőtöl egy apa,vagy egy nagymama simán elperelheti a gyermekét.

2010. febr. 1. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!