Mit szólnátok ha egy kis túlóra után a férjedet néha a főnökasszonya hozná haza?
Figyelt kérdés
Lehet én vagy rosszul összerakva,de én soha nem ültem be a főnön autójába,hogy ne érezze hogy nagyon rávagyok utalva.Szóval a félreértések elkerülése végett én kerülöm az ilyen helyzeteket.2014. dec. 9. 07:25
11/15 anonim válasza:
Férjemmel 7 személyes családi autónk van, és teljesen természetes, hogy még 6 munkatársát hoz visz a munkába, sötétbe mennek, este érnek haza. 12 órát dolgoznak!
12/15 anonim válasza:
Nálunk is teljesen bevett szokás mások fuvarozása. Főleg túlóra után.
Nincs ebben semmi rossz! Apró szívesség egymás felé.
13/15 anonim válasza:
Egy pénzintézetnél dolgozok, területi képviselőként, nagyon sokszor visz haza a főnökasszonyom, hosszú órákba telt tárgyalásokat követően, sőt mi több az elmúlt 7 napban reggeltől késő estig a főnökasszonnyal kellett mennem megbeszélésekre, sosem néztem rá más szemmel, ez a munkámmal jár. Meg se fordult a fejembe, hogy megcsaljam a nejem! 35F
14/15 anonim válasza:
Nekem mindig rendes főnökeim voltak, sokszor hoztak haza autóval, főleg az ezelőtti munkahelyemen minden napos volt, mert egy városban laktunk, és gyér volt a buszközlekedés. Soha nem volt ebből gond, nem mászott rám, a munkatársaim sem gondoltak erre. Sőt az előző munkahelyemen volt olyan főnököm, aki motorral hozott haza párszor. Nem volt abból sem probléma. Férjem sem féltékenykedett, tudta, hogy sem én, sem ők nem akarnak tőlem semmit. Én inkább mindig azt láttam, hogy úgy tekintenek rám és a kolléganőimre is mintha kislányuk/kishúguk lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!