Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kötődik érzelmileg...

Mennyire kötődik érzelmileg az a személy a másikhoz ha az az egy nézeteltérés után azt mondja: "Ha úgy gondolod, hogy nem akarsz többet látni, én megértem"? Üdv, Elek

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igy van, 10-es.

Tulajdonkeppen nem nagyon zavarna, ha tobbe nem latnatok egymast, nem hianyoznal neki. O nem akarja kimondani, rad var. Kesobbi szemrehanyasert a valasza az lenne, hogy te mondtad, te dontottel. Egy gyava kilepes baratsagbol vagy kapcsolatbol.

2014. dec. 7. 04:47
 12/17 anonim ***** válasza:

KÉt dolog lehet. Vagy bűnösnek érzi magát és jogosnak a felháborodásod. Elfogadja ha te szakítani szeretnél vele. Ez kicsit olyan mintha nem ő akarná elvégezni a piszkos munkát és rád hagyná a pont kitételét a kapcsolat végére.

A másik lehetőség hogy tudja hogy rosszat tett, és nem akarja mentegetni magát mert csak belebonyolódna a magyarázkodásokba. Kicsi a valószínűsége de lehet hogy még vár egy utolsó esélyre.

Tudod nagyon sokan szoktak bölcsnek hangzó facebook idézeteket is küldözgetni hasonló helyzetben. Ez is ugyanolyan "Nesze semmi! Fogd meg jól!" mondat mint ha idézetet küldött volna.

2014. dec. 7. 06:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nos, nem olvastam l a az eddigi válaszokat, de egyértelmű, ilyent az mond, akinek a másik semmit nem számít.

"Lépj le, én csinálom amit akarok, de nem fogok alkalmazkodni. "

Egy dolgot lehet tenni, lelépni, és soha nem visszanézni egy ilyen manipulatív barom pasira,

2014. dec. 7. 07:03
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha, kérdés is volt? Te totál hülye vagy, hogy magad nem tudod a választ, SEMENNYIRE nem kötődik!!!!!

DE csak higgy a mesékben. Néha szégyellem, hogy nő vagyok.

2014. dec. 7. 07:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Ó másik kérdésből idéztem, de a lényeg ugyanaz. A pasi leszar, semmibe vesz.

Ami semmit nem jelent, itt a GY-án te keszel a nagyon sokadik, aki marad egy barom állat mellett, mert ház "SZERETI" Megint szégyellem, hogy nő vagyok.

2014. dec. 7. 07:09
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Egy mondatból nem vonok le messzemenő következtetéseket.

Túl sok az ismeretlen, pl milyen alapvetően a kapcsolat, mióta tart, min volt a vita.

Mondtam hasonlót a férjemnek, még az összecsiszolódás idején, és érdekes, nem keresett háttértartalmat.

Mi lenne ha úgy értelmeznénk a mondatot, ahogy hangzik?

Én inkább azt hallom ki belőle, hogy valami olyasmit mondott, amit megbánt

2014. dec. 7. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Mire mondta? Ha egy sima veszekedés közben akkor elég undorító, így akar zsarolni.
2014. dec. 7. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!