Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tarthat még? Minek kel...

Meddig tarthat még? Minek kel történnie, hogy vége legyen?

Figyelt kérdés

2 és fél éve tettem először feljelentést zaklatás miatt. Tanúim is voltak mégis visszautasítottak.....el sem jutottunk a tárgyalásig. Mivel folytatódott a zaklatás,ezért újból feljelentést tettem. Most 2 és fél év után kitűzték az első tárgyalást. Amit elnapoltak,mivel a férjem ( akitől 3 éve külön élek ) közölte hogy nem ő vette át a levelet ezért nem tudta miért kell bíróságra jönnie. Kirendelt ügyvédet kért,ezért van az elnapolás. Nem értem hogy dölhetett be ennek a dumának a bírónő. Szerintem ha valakit bíróságra idéznek csak érdekli hogy miért?! Most újabb 4 hónap van a következő tárgyalásig. Addig megint retteghetek. Már költöztem mivel órákat,napokat dekkolt a ház előtt. Órákon át nyomta a kapucsengőt ( amit sajnos nem lehetett kikapcsolni ) sokszor késő éjszakáig.

Az utcán folyamatosan követett. A céges napra behozatta magát egy idegen emberrel és ott sem hagyott békén.Telefonon rendszeresen hívogatott. Ja és van egy hangfelvételem amin közölte hogy elvágja mindkettőnk nyakát. ( barátom és én )

2014. dec. 3. 08:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
Elmész szépen egy fegyverviselési ,,tanfolyamra", nem olyan drága és megtanulsz lőni. Aztán veszel egy szép kis pisztolyt, az sem megfizethetetlen, és immár engedéllyel magadnál tartod. A volt férjednek meg minden alkalommal megvillantod. Hátha lekopik.Más nem fog megvédeni ebben az országban magadon kívül.
2014. dec. 3. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Van új párod, ez örvendetes, szedje össze két-három haverját, aztán lehet menni rendbe kapni ezt a szánalmas p*cs exedet az egyik éjjel, amikor megint úgy érzi, hogy nyomkodni szeretné a kapucsengőt. Először nem kell nagyon megverni, sőt, csakhogy érezze a törődést. Aztán, ha visszajön ezután egy este, akkor a következőn már rendesen helyben kell hagyni. Nem fogja meg várni, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozzanak neki, hidd el. De jelenleg azt látja, hogy tehetetlenek vagytok, a bíróság léte sem fenyegeti, kell hát valami más, amit kellően fenyegetőnek érez (ha én lennék a pasid - ami egyrészt azért lenne nehéz, mert nő vagyok :DD - akkor valószínűleg odáig elmennék, hogy kétszer-háromszor felbukkannék a haverjaimmal a ex házának tájékán, pont úgy, ahogyan ő csinálta az veletek (sz*rjon csak be), nyomkodnám kicsit én is a csengőt, telefonon rendszeresen figyelmeztetném, hogy mi lesz, ha még egyszer meglátjuk a p*fáját, meg ilyenek. Úgy érzem, hogy nem vagytok elég bátrak, és hagyjátok, hogy a markában tartson titeket. A bíróságra ne várj, az majd akkor intézkedik (hozna valószínűleg egy 300 méteres távolságtartásit), ha az exed már agyonvert.
2014. dec. 3. 10:28
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
gázpisztoly és gázspray. más lehetőséged sajnos nincs :(
2014. dec. 3. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

A sógornőmet is zaklatta egy fickó, követte meg ott dekkolt a házuk előtt. A férjem kiment egyszer egy kaszával a kezében és megkérdezte segíthet-e valamiben. Azóta nem látták a fickót. Itt a párod elég sokat tehetne. A férjed érzi, h ő van nyeregben, ezért csinálja. Esetleg próbálkozhatnál valami meglepővel is: Nem bújkálni, hanem kimentek a pároddal hozzá és megalázzátok, elkezdtek rajta röhögni, mennyire szánalmas, h 3 év alatt nem tudott egy nőt felszedni stb...

Mondjuk azt nem értem, miért nem váltál még el?!

2014. dec. 3. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyelőre tanú vagy,és az első tárgyalás után,ha úgy ítéli meg a bíró,sértett leszel,a férjed pedig vádlott!
2014. dec. 3. 17:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Már írtam,hogy a válóperem is 2 éve folyamatban van. ( 8 komment )

A mostani páromnak van egy 5 éves kislánya akit mi nevelünk és őt szeretnénk megóvni. Ezért eddig én nem engedtem a páromnak,hogy bármit is tegyen.

2014. dec. 3. 22:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Ma jutott a tudomásomra hogy az egyik tanut megfenyegette az anyukáján keresztül. Azonnal jelentettem is....... kiváncsi leszek hogy ezután mi következik. Lassan kezden érteni hogy sok nő miért tűr. 2 és fél éve zajlik a kálváriám és nem látom a végét. Nagyon szeretem a páromat és a kislányát,de már az is megfordult a fejembe hogy kilépek az életükből. Féltem őket.
2014. dec. 5. 10:07
 18/19 anonim ***** válasza:
A párod épp a fejetekre akar nőni, amit ti szinte támogattok ezzel a félős, passzív magatartással. Szájba kell verni, már bocsánat a vulgaritásért. Meg kell neki mutatni, hogy kit fenyegethet, és azok nem ti vagytok, de amíg ez egy sokk által nem realizálódik benne, addig kis bábukként fog titeket rángatni, mert tudja, hogy megteheti. Legyen ez a fenyegetőzés az utolsó csepp a pohárban, ha idáig elmegy, akkor nektek is lépnetek, kell de ti ne csak fenyegetőzzetek...
2014. dec. 5. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2020. nov. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!