Meddig tarthat még? Minek kel történnie, hogy vége legyen?
2 és fél éve tettem először feljelentést zaklatás miatt. Tanúim is voltak mégis visszautasítottak.....el sem jutottunk a tárgyalásig. Mivel folytatódott a zaklatás,ezért újból feljelentést tettem. Most 2 és fél év után kitűzték az első tárgyalást. Amit elnapoltak,mivel a férjem ( akitől 3 éve külön élek ) közölte hogy nem ő vette át a levelet ezért nem tudta miért kell bíróságra jönnie. Kirendelt ügyvédet kért,ezért van az elnapolás. Nem értem hogy dölhetett be ennek a dumának a bírónő. Szerintem ha valakit bíróságra idéznek csak érdekli hogy miért?! Most újabb 4 hónap van a következő tárgyalásig. Addig megint retteghetek. Már költöztem mivel órákat,napokat dekkolt a ház előtt. Órákon át nyomta a kapucsengőt ( amit sajnos nem lehetett kikapcsolni ) sokszor késő éjszakáig.
Az utcán folyamatosan követett. A céges napra behozatta magát egy idegen emberrel és ott sem hagyott békén.Telefonon rendszeresen hívogatott. Ja és van egy hangfelvételem amin közölte hogy elvágja mindkettőnk nyakát. ( barátom és én )
A sógornőmet is zaklatta egy fickó, követte meg ott dekkolt a házuk előtt. A férjem kiment egyszer egy kaszával a kezében és megkérdezte segíthet-e valamiben. Azóta nem látták a fickót. Itt a párod elég sokat tehetne. A férjed érzi, h ő van nyeregben, ezért csinálja. Esetleg próbálkozhatnál valami meglepővel is: Nem bújkálni, hanem kimentek a pároddal hozzá és megalázzátok, elkezdtek rajta röhögni, mennyire szánalmas, h 3 év alatt nem tudott egy nőt felszedni stb...
Mondjuk azt nem értem, miért nem váltál még el?!
Már írtam,hogy a válóperem is 2 éve folyamatban van. ( 8 komment )
A mostani páromnak van egy 5 éves kislánya akit mi nevelünk és őt szeretnénk megóvni. Ezért eddig én nem engedtem a páromnak,hogy bármit is tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!