Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha felnőtt vagy és együtt...

Ha felnőtt vagy és együtt laksz a szülőkkel, te mennyit veszel át az ő problémájukból?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Felnőtt vagyok, velük lakom, de nincsenek problémáik. Egészségesek, és anyagilag is minden rendben van itthon. Milyen problémákra gondolsz?
2010. jan. 30. 21:47
 2/15 A kérdező kommentje:

Mindenfélére.

Anyagi és mindennapi gondokra, amiket nap mint nap hallok...nyomasztó tud lenni.

2010. jan. 30. 21:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Semennyit. Mások baján felesleges emésztenem magam. Már megtanultam. Mióta az eszemet tudom szapulják egymást, már rég leugrottam volna atetőtől ha ezen rágom magam. Megvan a saját dolgom. Bár nem tudom mire érted pontosan? Mert pl nem ingyen élek náluk.
2010. jan. 30. 21:51
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
én már nem lakom a szüleimmel de amíg velük laktam érdekelt, hogy mi van velük, milyen problémáik vannak, hiszen az valahol az én problémám is volt. mi mindig segítettük egymást, és megbeszéltük ha valami probléma gond van. Ja és még annyit , hogy most hogy már nem lakunk együtt most is érdekel , hogy mi van velük és minden rendben van e.
2010. jan. 30. 21:55
 5/15 anonim válasza:
56%

Engem rettenetesen nyomasztanak akörülöttem élőemberek gondjai, és a konfliktusok.

Nagyon várom már, hogy el tudjunk végre költözni, mert úgy hiszem, hogy ezzel is javul majd az alaphangulatom.

2010. jan. 30. 22:51
 6/15 anonim válasza:
79%
Mi egy emeleten de külön lakásban élünk,és őszintén,mikor meglátom anyám unott arcát a problémái miatt,-anyagi-,már az élettől is elmegy a kedvem.Tehát átveszem.
2010. jan. 30. 22:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Már nem lakom a szüleimmel, már nagyon régóta, de még élénken él bennem, hogy tiniként mennyire nyomasztottak a problémáik. Még akkor is, ha ők igyekeztek is távol tartani engem ezektől, attól még éreztem és tudtam, hogy mikkel küzdenek és ez persze nagyban befolyásolta az én életemet is. Szerintem nem véletlen, hogy egy idő után, lehetőleg a felnőttéválással egyidőben (tudom, ez sokszor nem megoldható) jobb külön fedél alá kerülni a szülőktől.
2010. jan. 30. 22:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát, mivel minden nálam köt ki nem tudom figyelmen kívül hagyni. Pedig már gyerekem és férjem is van, elég lenne a saját keresztünk.
2010. jan. 30. 23:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Elég lenne az embernek a saját baja...
2010. jan. 31. 09:31
 10/15 anonim válasza:

én is otthon, a szüleimmel lakom de már 14 éves koromtól hallgatom az anyagi gondokat és az apámmal való örökös veszekedéseket az alkohol miatt. Igazából 8 év alatt egészen hozzá lehet szokni. Most azért javult valamennyit a dolog mert a párom is hozzánk költözött így 5ünkre van 3 keresö... de addig sajnos nekem is végig kellett hallgatnom anyu kirohanásait, hogy erre meg arra nem jut... Fel a fejjel ez sem tart örökké!:)

22/L

2010. jan. 31. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!