Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi a maximum...

Szerintetek mennyi a maximum korkülönbség, ami nem okoz problémát a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mennyivel lehet idősebb a pasi, ami még emészthető lehet, nem okoz generációs problémát,...stb? Tudom, hogy semmire nincs szabály és minden példára van egy ellenpélda, de kíváncsi vagyok az érveitekre? 20 éves korkülönbség a pasi javára? Ez már túl sok, vállalhatatlan?

2014. nov. 29. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is max. 10 év. Közöttünk 7 év van, és ez semmilyen életszakaszban nem okozott gondot. Mikor megismerkedtünk 17-24, ez még talán kicsit soknak is tűnhet, aztán később 20-27 már kevésbé érdekes, mikor gyerekünk született 25-32, ez már teljesen normális. Jelenleg 30-37, semmi probléma. Ez ugye 7 év különbség, de én azt mondom, max 10, és ezenkívül az számít, amit a többiek is írtak, hogy egy életszakaszban legyenek. Én anno 17 évesen érettebb voltam a kortársaimnál (pl már akkor vágytam komolyabb kapcsolatra, szerelemre, nem cak bulizásra). Párom meg gyerekesebb volt egy 24 évesnél. Így összeillettünk. De ha lett volna már 2 gyereke (mert akár lehetett is volna), akkor szerintem kizárt, hogy így megmaradunk egymás mellett. Nem a gyerekek miatt, hanem a életvitelbeli eltérés miatt.
2014. nov. 30. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd, ez változó. Amikor én 15-16 voltam, mindig azt mondtam, hogy 2-3 évvel idősebb pasit szeretnék. Erre összejöttem egy fiatalabbal, sőt, két barátnőm is fiatalabb pasihoz ment férjhez, az öcsém is 10 évvel idősebb nőt vett el. Az én férjem 8 évvel idősebb, a szüleim között is 12 év volt. Én azt mondom, hogy talán 10-14 év még belefér, bár attól függ, milyen életszakaszban. Mert mondjuk egy 15 éves lány és egy 29 éves fiú-nál szerintem fura, de egy 60 éves nő és egy 70 éves férfinál annyira már nem gáz szerintem. Vagy gond akkor, ha a 25 éves nő gyereket akar, de a 35-39 éves férfinak már van, és nem akar többet. Akkor gond. Egyébként ebben a korban szerintem nem gond. Fura, de nagyon fiatal korban és idős korban feltűnő a 20 év. Tehát mondjuk 15-35 vagy 45-65. Akkor az már okozhat problémát szerintem.
2014. nov. 30. 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Minden ember más. Valakinek 20 év is belefér, valakinek 10 év is sok. Az a lényeg hogy jól érezzék magukat a kapcsolatban. Ha pedig szeretik egymást, biztos hogy fel is vállalja egyik a másikat. Kinek mi a sok.
2014. dec. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!