Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki köztetek 1978-as születésű?

Ki köztetek 1978-as születésű?

Figyelt kérdés
Most hol tartasz az életed során ill. elértél már valami célt amit elterveztél?
2010. jan. 30. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
bár én nem pontoztalak le, de a kérdés 78asokhoz szólt, talán ezért...
2010. jan. 30. 17:34
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Húha és a '79es az rossz évjárat?
2010. jan. 30. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

nem, sőt

csak nem rá vonatkozik a kérdés

2010. jan. 30. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 77-es vagyok, mindig jó számnak tartottam. :)

Elvégeztem egy keményebb gimit, 3 évig vaciláltam, mit is akarok csinálni (nyári lány vagyok, későn érő fajta :)), három egyetem padjait koptattam, és keresgéltem. Végül kikötöttem egy főiskolán, ahol menetrend szerint lediplomáztam. Büszke is vagyok rá, mert meglehet, nem az enyém a földkerekség legpiacképesebb diplomája ebben a pénz- és karriercentrikus világban, de én választottam, én harcoltam meg anyám ellenkezésével, hogy ott tanulhassak, és én kerestem pénzt, hogy fizessem a saját kiadásaimat a főiskola alatt, ráadásul nagyon-nagyon szerettem oda járni. A diploma után azonnal kaptam munkát, és amikor onnan el kellett jönnöm, találtam (pontosabban egy főiskolai tanárom talált :)) új munkát. Most egy viszonylag jó helyen dolgozom, nagyon rendes főnökkel és jó kollégákkal.

Közben az összes volt osztálytársam családot alapított, amire én is nagyon vágynék, de sajnos (elég csúnya vagyok) nemigen kellek senkinek, így valószínűleg egyedül maradok. Szerencsétlen természetem is van, nem tudok kompromisszumot kötni.

Van egy házam (másfél, de a "fél" házban jelenleg az öcsém lakik a családjával), kutyám, keresztlányom, barátaim, számítógépem, tv-m és telefonom, viszonylag rendes fizetésem, jó munkám, úgyhogy (ha nem nézek tükörbe :)) akár elégedettenk is mondhatom magamat.

Szerintem nem kell annyira maximalistának lenni. Ha nincs család, hát nincs. Ha nem vagyok egy fotómodell, hát nem vagyok. Egyedül is lehet boldog az ember, a lényeg, hogy ne a hiányokra, hanem a meglévő dolgokra koncentráljak, és azoknak örüljek. :)

Így 32 és fél évesen jöttem rá, hogy mivel nincs párom, hát magamnak kell szeretnem magamat, különben úgy kell leélnem az életemet, hogy egyfolytában a negatívumaim vannak a szemem előtt, pedig csak egy dolog hiányzik, a többi nem - hálás vagyok azért, amit megkaptam.

2010. jan. 31. 00:10
 15/16 anonim ***** válasza:

OFF

17:34- es: ez oké, tényleg nem a '79- esekhez szólt a kérdés, de az összes többi is le lett pontozva. Mondjuk nekem nem számít, csak kérdeztem :-)

a '79- es

2010. jan. 31. 02:26
 16/16 A kérdező kommentje:

16:20,16:23,16:24,16:30,00:10 Nektek külön köszönet az értelmes válaszokért, igazán büszke lehettek magatokra, még ha apró gondok is beszöknek az ember életébe.

00:10-es fel a fejjel, mindenkinek van egy párja...:-)

2010. jan. 31. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!