Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki köztetek 1978-as születésű?

Ki köztetek 1978-as születésű?

Figyelt kérdés
Most hol tartasz az életed során ill. elértél már valami célt amit elterveztél?
2010. jan. 30. 16:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
84es nem jó?:)
2010. jan. 30. 16:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha már megkezdted, mond, nem bánom:-)
2010. jan. 30. 16:19
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

pl én

elégedett vagyok, dolgozom- azt amit tanultam

2010. jan. 30. 16:20
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Te?
2010. jan. 30. 16:20
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

amit elterveztem: dolgozni, elköltözni szülőktől, leállamvizsgázni, másik munkahelyet találni, összeházasodni, gyereket szülni, elköltözni sorházba/kertes házba.

ami megvalósult: dolgozni, elköltözni, államvizsga júniusban.

ami úgy tűnik épp a napokban hiusult meg:( házasság, gyerek

2010. jan. 30. 16:23
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én is 78-as vagyok.Szerencsém volt egy ingatlan vásárlásánál 6 évvel ezelőtt,a munkahelyemen is megállom a helyem,bár nem a szakmámban dolgozom.Van két gyönyörű gyermekem,akiket imádok és egy angyali feleségem(diákszerelem).

Veled mi a helyzet?

2010. jan. 30. 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyan '79- es vagyok, de azért ha nem baj leírom: nem a szakmámban dolgozom, nem is igazán szeretem a munkám mert lenéznek a munkatársaim, de legalább keresek annyit, hoyg egyedül fenn tudok tartani egy házat amiben egyedül élek (szerencsém volt, persze nem én vettem, de amolyan családi hétvégi házikó, amibe beköltözhettem és felújíttattam, illetve még folyamatban van és téliesítve lett). Illetve a kutyámmal élek, akit imádok.

A magánéletem egy csőd, abból semmi nem valósult meg. Régen terveztem, hogy szerető férj, vagy barát, utazgatás, stb, ehhez képest egy rossz kapcsolatban élek ami az utolsókat rúgja. Örülök is neki, meg nagyon fáj is.

2010. jan. 30. 16:30
 8/16 A kérdező kommentje:
Én Ausztráliában élek, de novembertől hazajöttem Magyarországra a szüleim temetésére ill. már csak az anyáméra, így már nincs itt senkim, csak Ausztráliában a barátaim stb. Volt két bátyám , az egyik betegségben meghalt a másik autóbalesetben. A szüleim házát áruba bocsájtottam és február végén repülök vissza. Amúgy állatorvos nőként dolgozom, már 12 éve. Bocsi a helyesírásért, de lassan már elszoktam írni helyesen a magyart. Megint felcseréltem a szavakat... Jól érzem magam Ausztráliában, csak bánt hogy a szüleim és a bátyáim már nincsenek.
2010. jan. 30. 16:35
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
Én nem igazán értem hogy minek ez a kérdés, ha visszamész Ausztráliába... összehasonlítási alap kellett?...
2010. jan. 30. 16:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudnám mi pontozza le a válaszokat, miért nincs egyetlen 100%- osan hasznos válasz sem.... talán valaki jobban tudja, hogy mit értem el eddig?? :-D

a '79- es voltam

2010. jan. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!