Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Amúgy is te vagy a menyasszon...

"Amúgy is te vagy a menyasszony amit mondasz az a szentírás! Vagyis amit te akarsz annak kell lenni, nyugodtan kiverheted a balhét, ha valaki belemerne szólni. "?

Figyelt kérdés
Nem értem az ilyen menyasszonyokat. Valóban a vőlegény az "igen" után már csak díszlet? Nem ezekből lesz a gyors válás?

2014. nov. 27. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
DE igen, ez a válasz a ruhacseréről szólt, mivel arra volt válaszolva. Anyám, tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak megjátszod???
2014. nov. 27. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Kíváncsi lennék, ha azt írnám ki ide a gyak-ra, hogy:

"A pasim készíti ki minden reggel a ruhámat, ti mit tennétek a helyemben, nem vehetek fel semmit ami nekem tetszik, mert akkor egyből rÍb@ncnak nevezne, meg csak duzzogna?"

Mit reagálnának rá ezek az emberek?

(a vita tárgya vagyok)

2014. nov. 27. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Csak a teljesség kedvéért a kérdés ez volt:

"Miért cserélik le a mennyasszonyok a fehér esküvői ruhát éjfélkor vörösre?"

Az ominózus válasz pedig így hangzott:

"Nem kötelező lecserélni. Már nem olyan merevek a szabályok. Valamint nem kötelező pirosra cserélni sem. Mindenki úgy szervezi a saját esküvőjét ahogyan akarja, és ahogy neki tetszik, ha valamit nem akar megtenni akkor nem kell.

Voltam már olyan esküvőn ami reggel 6.ig tartott és a menyasszony nem öltözött át.

Amúgy is te vagy a menyasszony amit mondasz az a szentírás! Vagyis amit te akarsz annak kell lenni, nyugodtan kiverheted a balhét, ha valaki belemerne szólni."

Ez szerintem is arról akart szólni, hogy nem kötelező lecserélni a ruhát, ha a menyasszony úgy szeretné, maradhat végig a menyasszonyi ruhában.

Csak az utolsó két mondat kicsit tényleg drasztikusra sikeredett.

Másfelől viszont szó sem volt semmi olyan helyzetről, hogy a menyasszony és a vőlegény azon vitatkoznának, hogy cseréljen-e ruhát a menyasszony éjfélkor.

2014. nov. 27. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Annak idején nem este volt a lagzink, hanem kicsit rendhagyó módon délután és én is úgy döntöttem, nem öltözök át. Egyrészt mert szerettem volna végig a menyasszonyi ruhában maradni, másrészt nem hiányzott a többletkiadás menyecskeruhára.

Eszembe sem jutott, hogy ne lehetne jogom egy ilyen döntésnek és csodák-csodájára a férjem sem érezte magát ettől elnyomottnak, vagy díszletnek.

Gyors válás sem lett belőle.

2014. nov. 27. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik megértették, hogy mit is akartam írni, azzal, hogy én mint menyasszony nem engedek beleszólást a ruházatomba.

Sajnálom, hogy a kérdező ennyit nem volt képes felfogni, és kiforgatta a szavaimat. Nagyon sajnálom őt, és remélem nagyon jól fog állni rajta az a ruha, amit a vőlegénye valamint a többi "tanácsadója" fog választani neki. Illetve remélem nagyon boldog lesz a házassága miközben mások szabják majd meg neki, hogy mit és mikor tegyen...

Jah, és nyugodtan ebből is csinálhatsz külön posztot is!

2014. nov. 27. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Rég rohogtem ekkora

t, koszi hogy linkelted!!! :D

2014. nov. 28. 09:02
 17/17 anonim ***** válasza:
68%

Az en szemelyes velemenyem a feherruharol, hogy az artatlansagot jelkepezi... na itt mar joforman senki sem artatlan...

felesleges a feher es a piros is mert mind aketto ertelmet vesztette mar...

ha atoltozik ha nem, mar reges-regen asszonyt csinaltak belole.

az eskuvo szamomra csak penzkidobas es nem lesz tole olcsobb a kenyer masnap...

2014. nov. 28. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!