Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Titeket zavarna ha...

Feleségek! Titeket zavarna ha 200 ezer ft-al többet keresnétek a férfinél? Férfiak titeket zavarna ha a párotok netto 200 ezerrel vinne többet haza?

Figyelt kérdés
Tegyük fel a férfi keres netto 120 ezret,a nő meg 300 ezret.Zavarna?Nem kell állszenteskedni!:)
2014. nov. 26. 08:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok, max az zavarna ha a 120 ezerért még agyon is hajtják.
2014. nov. 26. 09:38
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Magában az, hogy én (nő) keresek többet, egyáltalán nem zavarna! De mint ahogy a többiek is írták, ha azért ekkora a különbség, mert ő nem akar dolgozni, vagy jóval kevesebbet akar dolgozni, az viszont nagyon zavarna. Volt is erre példa egy korábbi kapcsolatomban, a pasi 4 órában dolgozott, én meg mint egy őrült napi 12 órában vagy több. Folyamatosan éjszakáztam illetve mentem minden vasárnap, a plusz pótlékok miatt (hétvégén és éjszaka majdnem dupláját fizették). Ez nagyon zavart, de nem azért, mert több a fizetésem, hanem mert azért a pénzért majdnem megdögöltem a munkában, a másik meg a lábát lógatta 4 órában. Jelenleg is többet keresek a férjemnél, de ez egyáltalán nem zavar, sőt..... Ő napi 10 órában dolgozik építőiparban netto 120-ért, én bankban dolgozom 8 órában netto 180-ért, tehát ő sokkal többet és keményebben dolgozik, mint én, csak sajnos a munkája kevésbé van megfizetve. Ezt soha nem tenném szóvá és minden pénzünk közös, mert UGYANÚGY megdolgoztunk érte. Ezen van a hangsúly. Ha mindkét fél rendesen, becsületesen dolgozik, akkor nem számít ki keres többet. Akkor tud zavaró lenni, ha az egyik a belét is kihajtja, a másik meg leszar mindent.
2014. nov. 26. 09:44
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. vagyok, elnézést, ha nálad csak elírás volt. De mivel nagyon sok helyen látom így írva, ezért javítottam ki - hátha aki nem elírja, hanem rosszul szokta, felfigyel rá, és a továbbiakban nem követi el ezt a hibát.
2014. nov. 26. 09:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem bánnám, ha lenne végre egy jól kereső csajom, akit kb. az összes eddigivel ellentétben sem segélyezni, sem eltartani nem kell...
2014. nov. 26. 09:54
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Volt már úgy, hogy ő tanított, én mérnök vagyok, 2,5x annyit kerestem mint ő. Most fordítva van, neki van rendes állása én meg gyesen vagyok. Egy kicsit zavar, de jelenleg ez van. Majd fél év múlva én is dolgozni fogok, akkor majdnem annyit fogok keresni, mint ő.
2014. nov. 26. 09:58
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnék, ha lehetne egyáltalán ilyen hatalmas különbségekről beszélni. Jelenleg ketten egy minimálbérből tengődünk. 200 ezer Ft nálunk kb. 3 havi bevétel.
2014. nov. 26. 10:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. Mi mindig is azt néztük, hogy együtt mennyink van. Volt olyan időszak, amikor én kerestem többet, igaz nem ennyivel, mint a példádban van. Nem zavart. Most a férjem keres többet pár tízezerrel, nem zavar egyikünket sem. Mindent közösen veszünk.
2014. nov. 26. 10:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vegyes érzelmeim lennének, azt hiszem.

Egyrészt örülnék, és büszke lennék rá, hogy ilyen jó munkahelye van. Másrészről viszont zavarna. Nem az, hogy többet keres, hanem az, hogy ennyivel (ha a 120vs300) példánál maradunk akkor konkrétan 3x-os különbségről van szó. Persze nem mondanám neki, igyekeznék nem is érzékeltetni vele ezt a dolgot, csak azt, hogy büszke vagyok rá. Ellenben igyekeznék magamnak is jobb állást találni.

2014. nov. 26. 10:13
 19/26 anonim ***** válasza:
40%

Én férfi vagyok.

Lehet le leszek pontozva, de engem őszintén zavarna.

Persze egyik oldalról örülnék neki, büszke lennék rá.

Másik oldalról viszont úgy gondolom, hogy egy nőnek annyi plusz feladata van (háztartás, gyerek szülés/gyerekekkel kapcsolatos dolgok, ilyesmi). Ezekben természetesen segítek, segítenék, de vannak olyan dolgok, amiket nem tudnék átvállalni. Most viszont azzal, hogy a havi jövedelmünk nagy részét én keresem kicsit úgy érzem, hogy ezt ellensúlyozom és így ki vannak egyenlítve a feladatok. Az viszont zavarna, ha mindent a párom csinálna...

2014. nov. 26. 10:21
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk a férjem keres többet,de nem hinném,hogy fordított esetben jelentene valami gondot.Közös kasszán/számlán vagyunk,most sincs ilyen,hogy én pénzem,te pénzed.
2014. nov. 26. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!