Feleségek! Titeket zavarna ha 200 ezer ft-al többet keresnétek a férfinél? Férfiak titeket zavarna ha a párotok netto 200 ezerrel vinne többet haza?
Nekem vegyes érzelmeim lennének, azt hiszem.
Egyrészt örülnék, és büszke lennék rá, hogy ilyen jó munkahelye van. Másrészről viszont zavarna. Nem az, hogy többet keres, hanem az, hogy ennyivel (ha a 120vs300) példánál maradunk akkor konkrétan 3x-os különbségről van szó. Persze nem mondanám neki, igyekeznék nem is érzékeltetni vele ezt a dolgot, csak azt, hogy büszke vagyok rá. Ellenben igyekeznék magamnak is jobb állást találni.
Én férfi vagyok.
Lehet le leszek pontozva, de engem őszintén zavarna.
Persze egyik oldalról örülnék neki, büszke lennék rá.
Másik oldalról viszont úgy gondolom, hogy egy nőnek annyi plusz feladata van (háztartás, gyerek szülés/gyerekekkel kapcsolatos dolgok, ilyesmi). Ezekben természetesen segítek, segítenék, de vannak olyan dolgok, amiket nem tudnék átvállalni. Most viszont azzal, hogy a havi jövedelmünk nagy részét én keresem kicsit úgy érzem, hogy ezt ellensúlyozom és így ki vannak egyenlítve a feladatok. Az viszont zavarna, ha mindent a párom csinálna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!