Utálom apumat. Megváltozik valaha is?
Nagyon utálom apum.
Van egy bátyám ő rá is mondd aztán mindent.. ő se szereti.
Egyszer például voltak nálunk rokonok és azok előtt is azt mondta a bátyámra h b*zi.. Tudom hogy nem szeret apum, én viszont gyűlölöm.. előbb is beszélgettem bátyámmal hogy lassú a net... és erre felkapta a vizet hogy én mindenbe kötözködök és levágott egy nyaklevest.
Nem vagyunk gazdagok.. be kell osztanunk a pénzt, mert apumnak nincs munkája.. burkoló ként dolgozik..(télen néha néha akad munka) anyum ő nem dolgozik..
Anyumat nagyon szeretem, de apumat... múltkor például mondtam anyumnak vmit.. és ő meg rá mondta h inkább maradtam volna a barátomnál sokkal jobb lenne neki.
(Mert régebben volt egy barátom.. sajnos annak is vége lett mert anyumék nem engedték)
Apummal egyszerűen nem tudok normálisan leülni beszélgetni mert vele nem lehet.
Néha azt mondom magamban miért nincs egy olyan apukám aki szeretne?! és sokkal jobban bánna velem és a testvéremmel.
Szeret -e egyáltalán az apukám mert én nagyon nem érzem. :S
L/15
Vannak dolgok amik fel idegesitik pl:kevés pénz,és lehett ez miatt is beszél úgy veletek.Hidd el én is azon megyek eresztűl amin te.Apám alkoolista,anyutól jobb anyát senki nem is kivánhatna.De apa mindig bántja nem fizikailag hanem szavakkal.Nem csak őt .. Ugyanúgy engem és a hugom is.
Tudom min mész keresztül..
14L
Kedves utolsó. :)
Hát azért nállunk ennyire nem rossz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!