Nem gáz hogyha a nyílt napon az anyukám is ott lesz? (8-os vagyok)
Eljön majd az az idő amikor mindent megadnál, hogy édesanyád ott legyen melletted.
3 évesen - Szeretlek Anya!
10 évesen - Igen Anya!
13 évesen - Mit akarsz már Anya?
16 évesen - Óh Istenem! Mit akar Anya megint?
18 évesen - El akarok menni itthonról Anya!
... 25 évesen - Anyának igaza volt!
30 évesen - Vissza akarok menni hozzá!
60 évesen - Anya elment!
70 évesen - Akármit megadnék, hogy lássam újra Anyát
Dolgoztam iskolatitkárként középiskolában.
Nyílt napon, amikor jöttek a nyolcadikosok, sokukkal szülő is érkezett, nincs ebben semmi ciki. Egy ilyen gyerek kb. 14 éves, természetes, hogy a szülő ott van és megnézi, hogy hova íratja be a gyereket.
Röviden: nem gáz! :)
Jaj, én is hogy szégyelltem abban a korban! Xd
Amúgy nem gáz, a többiek nem fognak hülyének nézni, hacsak nem viselkedik botrányosan anyukád, bár azt nem hiszem.
De az sem gáz, hogy Te gáznak tartod, a korral jár, majd kinövöd! :-D
Dehogy gáz! Én annak idején sem csináltam ebből problémát, sőt, az öcsém most nyolcadikos, és vele is ment anyukám. Ráadásul rengeteg gyereket elkíséri valamelyik szülő, úgyhogy még csak nem is kirívó, ha elmegy veled is.
(Az mondjuk már kicsit gáz, aki úgy érkezik, hogy kíséri anyuka, apuka, nagyanyó meg a kistesója... láttam már ilyet, nem is egyet.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!