Zavar titeket, ha a parotoknak ( fiu) sok lany ismerose van?
Nem vagytok feltekenyek?Az en paromnak eleg sok lany ismerose van,elofordul,hogy segit nekik windows csereben stb. es engem zavar.Neha az is zavar,ha interneten dumal egy lany baratjaval teljesen hetkoznapi dolgokrol.Teljesen rendben van a kapcsolatunk,baratom nem ad okot feltekenysegre,sztem bennem van a hiba...
Mit tehetnek?
Sziasztok!
Engem igenis zavar, ha a barátom (párom) sokat találkozik a lánybarátaival. Aláírom, hogy régről szerzett barátai lehetnek lányok, volt osztálytársai, és miattam ne is szakítsa meg velük a kapcsolatot. DE: mivel a párja vagyok, együtt vagyunk, így mutasson be ezeknek a lányoknak. ÉS: ne találkozzon velük kettesben, főleg ne a lány, ill. a pasim lakásán CSAK dumálni!!! Ez több, mint gyanús! Velem most épp ez történik. Nekem elegem van, hogy a pasik átvernek, most nem hagyom, h hülyének nézzenek. Lányok és fiúk közt nincs barátság anélkül, h legalább az egyik ne kívánná a másikat (csak egy kicsit is), vagy ne lett volna köztük vmi régebben. És ha meg volt köztük valami, akkor meg az a bökkenő, hogy "az emlékek megszépülnek" alapon bármit megtehetnek....és meg is tesznek (velem szemben már eljátszották ezt sajnos)
A bizalomról meg annyit, hogy én nem feltétlenül a barátomban nem bízok, hanem a nőkben. Lehet ez féltékenység, nevezhetjük bárminek...
Egy idézet a végére: "A férfiak és a nők legalább egy dologban egyetértenek: nem bíznak a nőkben." /Henry Louis Mencken/
M.
+ még annyit fűznék hozzá:
Nekem is vannak fiú haverjaim, de nem hívom föl őket a lakásomra dumálni, nem teázgatok velük kettesben. Találkozunk mondjuk egy buliban, egy társaságban és ennyi. Ha vkit felhívsz a lakásodra, az már túl intim helyzetet teremt...
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!