Megcsaltam a férjemet. Megpróbáltam eltitkolni de sajnos kiderült. Hogy találjak vissza újra a férjemhez és a kisfiamhoz?
a munkatársad honnét tudta, hogy megdugott a főnököd?
dicsekedtél vele?!
Na végre, az én semmitmondó hozzászólásom elérte a 9%-ot.
De gondoljunk bele abba is, hogy a pasi volt egy görény, mert játszott a nőnek az élethelyzetével. Lenullázta a nőt és családját széttörte. Nem csak a nő a hibás.
Ha szeretem a nőt, ilyet nem csinálok, hogy nem érdekel, mi lesz vele. Akkor már jobb lett volna suttyomban összejárogatni, még, ha nem is helyes dolog(ha már két rossz közül kell választani, az a kisebb). Imádkozzunk, hogy a főnök is ráfaragjon.
Magadnak köszönheted a kialakult helyzetet. Nem lett volna szabad ilyet tenned. A férjednek rendkívül megalázó lehet eleve az hogy megcsaltad, de hogy mástól tudta meg, az csak hab a tortán. Nyilván azt érzi hogy becsapták, hülyére vették. Igaza is van.
Én nem javaslom hogy ezek után még próbálkozz visszaszerezni. A jelek szerint ő ezzel már nem tudna együtt élni. Hidd el, sokaknak nem megy. A legtöbb ember nem tud túllépni egy megcsaláson és még ha meg is próbálja, idővel kudarcba fullad a dolog. A magyarázat egyszerűen csak annyi, hogy ez egy alap tulajdonság. Van aki túl tud lépni rajta és van aki nem. A férjed az utóbbi kategóriába tartozik (ezt közölte is veled), ezért kár erőltetni. Miért tartozzatok ti is azok közé, akik becsapják magukat? Csak ezt érnéd el azzal, hogy visszakönyörgöd magadat. A továbbiakban pedig garantált lenne a rossz kapcsolat köztetek.
A helyzet az, hogy visszafordíthatatlanul tönkretetted a családodat. Szerintem egy viszony nem ér ennyit. Aki házas, az maradjon a seggén - ha pedig nem megy, ne sírjon később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!