Megcsaltam a férjemet. Megpróbáltam eltitkolni de sajnos kiderült. Hogy találjak vissza újra a férjemhez és a kisfiamhoz?
A helyzet eleg rossznsk tunik de minden mentheto ha mindketten szeretnetek.A kerdes az, h szeretnel a ferjeddel maradni, vagy pedig jobb nelkule hosszutavon?
Ha szeretnel vele egyutt maradni akkor menjetek el kavezni es mondd el neki oszinten h mi es miert tortent es azt h szeretned mindezt visszahozni:-))Az h a fonokod innnntol mit vsinal az az o dolga, es ha lehet ne is kontaktalj vele egyaltalan.
Probalj ismet kozelebb kerulni a ferjedhez de a kerdes az, h igazan szereted e ot?Nem csak emberileg hanem telleg o az akivel szeretned leelni az eleted, vagy csak arrol van szo, h lo nincs szamar is jo alapon mukodsz?Ha ez utobbi akkor sincs semmi baj, de akkor nem erdemes visszamenni a hazassagodba ha viszont telleg ot szereted akkor hajra:-)))
Sok sikert mindehhez es nyugi,minden helyzet megoldodik elobb utobb:-)))
Ahogy a Nagyim mondana, "tobb is veszett Mohacsnal":-))))))
Ha már felállítottunk egy bíróságot, és ítélkezünk, akkor én leszek a védő. "Én nem akartam, de a főnököm olyan szépen tud bókolni." Alapvetően őt elcsábította a főnöke. Persze, hogy nem kellett volna, de elhitette, manipulálta.
Az embereket az érzelmein keresztül lehet befolyásolni, ilyenkor az agy nem működik megfelelően, mert a lila köd ott van. Ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy mitől lenne jobb, másabb a másikkal. Egy idő után az is alábbhagy, és akkor minden olyan, mint régen a másikkal, plusz még ugrott a gyerek, és talán nincs is hova menni. Azért nagy felelősség egy nőt elvenni mástól.
Megbízhatatlan vagy! A főnök dobott és most kéne a férjed,de ha válna a főnök,a férjedet dobnád...
A régi sosem lesz és talán új sem!
Megérdemelted és megértem a férjedet!
ha nem ismernék ilyen noket, azt hinnem kamu.
el se ismered hogy hibáztál, fonoknek nem kellettél, akkor jó lesz a férjed megis.
mutogatsz másokra, semmi felelosség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!