Elfelejtettem a legjobb barátnőm névnapját, ami még a múlt hónapban volt. Pont akkor voltam kórházban és teljesen kiment a fejemből, utána se jutott eszembe. Barátnőm meg valahogy megemlítette múltkor, hogy volt a névnapja, én meg majd elsüllyedtem. Még a sajátomra sem emlékszem, abban az időben meg gondolkodni is alig tudtam. Annyira égek előtte, azt mondta, nem kell, de én égek:( Egy bunkó vagyok, igaz?
17L
2010. jan. 29. 12:53
1/10 anonim válasza:
Jaj dehogy! Én egyedül a barátomtól várom el, hogy emlékezzen, a barátnőim között mi is folyamatosan elfelejtjük az egymásét.Csak egy névnap....
2010. jan. 29. 12:56
2/10 Vadmeggy válasza:
Én a bnőmét is elfelejtettem :D 18/F
2010. jan. 29. 12:59
3/10 anonim válasza:
Inkább hülye vagy,hogy ilyen dolgokon parázol.Én kifejezetten utálom az ilyen születésnapnévnap szarságokat,csak egy újabb ok arra,hogy észbentartsunk egy csomó dátumot,aztán pánikoljunk és megsértődjünk ha mégis elfelejtődik.nem ez a lényeg.A barátnőd nyilván tudja,hogy szereted,és nem bunkóságból nem köszöntötted fel.Én is elfelejtem a sajátomat ám:)
2010. jan. 29. 13:00
4/10 A kérdező kommentje:
de pl. a másik barátnőmnek emlékeztem a névnapjára, amikor nem voltak gondjaim, az övére meg nem és olyan meg emlékezett rá, akivel nincs is olyan jóban és tök mérges vagyok magamra. arra gondoltam, hogy utólag veszek neki valami aranyosat és nem mondom, hogy a névnapja miatt, hanem csak úgy.
2010. jan. 29. 13:00
5/10 anonim válasza:
Én egyszer direkt csináltam,hogy aznap csak felköszöntöttem szóban és rá egy hétre leptem meg ajándékkal amikor nem számított rá :D Sokkal nagyobb volt a hatása és nem fogott gyanút,hogy miért hívtam át olyan későn..:D Mindenkivel megesik,hogy összejönnek neki a dolgok. Ha a barátnőd akkor emiatt nem haragszik meg de pótold utólag is.Nem az időzítés hanem a szándék a fontos :)
2010. jan. 29. 13:01
6/10 anonim válasza:
Nekem a tesóm felejtette el a szülinapon. Egy hónappal előbb köszönt rendszerint... :D
Egyébként nem gáz! Ha az én barátnőm lennél, nem csinálnék belőle ügyet! Ez van, majd jövőre megünnepeljük. :) Szóval, ezen nem kell kétségbeesned! Pláne, aha a barátnőd mondja! Adhatsz ajándékot attól függetlenül, hogy alkalom van-e vagy nincs. És egyébként is... A barátságod maga az ajándék! ;)
2010. jan. 29. 13:05
7/10 anonim válasza:
hát sztem szervezz neki 1 meglepi bulit és aztán azt hiszi, h direkt "felejtetted el"
2010. jan. 29. 13:20
8/10 A kérdező kommentje:
névnapra meglepi buli azért kicsit erős lenne.
2010. jan. 29. 13:21
9/10 anonim válasza:
Nekem múltkor anyám felejtette el a névnapomat.:D akkor esett le neki, amikor tesómék jöttek felköszönteni. de nem haragudtam rá, tudom hogy sok gondja volt. Ugyhogy ne aggódj. de az hogy most veszel neki apróségot, jó ötlet.biztos örülni fog:)
2010. jan. 29. 14:17
10/10 anonim válasza:
De édi vagy, hogy bűntudatod van emiatt:))) de hidd el, ez eggyáltalán nem baj, ha a sajátodat sem tudod, akkor minek kell tudd más névnapját???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!