Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem tudom elviselni...

Egyszerűen nem tudom elviselni, amikor párom főz. Úgy érzem, hogy ezzel teljesen megfoszt a nőiességemtől, és rossz háziasszonynak állít be. Mit tegyek, hogy mondjam ezt el neki?

Figyelt kérdés
Ma is. Jövök haza, és főz. Én pedig hiába cipelem haza a hozzávalókat? Minek? Hogy vehet így semmibe?
2014. nov. 19. 20:09
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem szereted amit főz írjatok menüt és azt csinálja meg. Vagy mondd meg neki hogy nehari drágám a gyomrom nem bírja a különleges kajákat ha te szereted jó de én főzök külön magamnak.
2014. nov. 19. 21:00
 22/42 anonim ***** válasza:
88%
Az en ferjem is szokott fozni, amikor ideje van ra. Tudod miert? Kapaszkodj: Szeret fozni! Ezzel nem nem semmibe.
2014. nov. 19. 21:18
 23/42 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, átgondolom. De ez így akkor is nehéz. A nő dolga a főzés, nem a férfié. Furcsa ez a világ. :(
2014. nov. 19. 21:28
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne csak a nő dolga a főzés? Az én fakanalaimra nincs ráírva, hogy más nem használhatja őket :)

Mondd, neked tényleg ennyire nehéz megemészteni, hogy ez a jó ember - a férjed - szeret főzni? Biztosan neked is van hobbid vagy valami, ami kikapcsol: fűnyírás,kutyafuttatás, akármi. Ha tőled elvennék ezt, csak mert "nem női munka", mit éreznél?

A testvérem például - nő létére! - imád az autóval foglalkozni, állandóan bütyköli, előbb mondja meg, hogy mi romlott el a kocsimban, mint egy autószerelő. Eszembe se jutna azzal fárasztani, hogy hagyja már ezt, mert az autószerelés férfi munka...

2014. nov. 19. 21:38
 25/42 A kérdező kommentje:
Jó, de el tudod képzelni? Spenótos rizs. Egy nő legalább értelmes ételeket főz.
2014. nov. 19. 21:43
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Vagy inkább unalmasakat...
2014. nov. 19. 21:54
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Hahahaha,de jó lenne erre hazaérni néha!

Bocs,nem rajtad nevetek,hanem a helyzeten,hogy milyen különbözően gondolkodunk.Nincs ezzel semmi baj,csak segít neked,próbál örömet okozni.Örülj,hogy ilyen,ne gyárts magadnak problémát!

2014. nov. 19. 22:21
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Na, az ilyenektől mentsen meg az ég - mondja erre apa (meg én is).

1. ha csak ettől függ a nőiességed, ott bajok vannak

2. ha neked az, hogy kedvességből főz vmit, semmibe vétel, az szánalmas

3. és ha úgy véled, emiatt nem bízik a főztödben az nevetséges

Te tényleg ennyire ost.ba vagy?! Örülj neki, hogy csinálja, szerintem szép gesztus, én is oda vagyok, mikor a párom meglep valami kajcsival.

2014. nov. 19. 22:23
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
A spenótos rizs miért ne lenne értelmes? Én is csináltam már.
2014. nov. 19. 22:35
 30/42 anonim ***** válasza:

Örülj neki.

Te azért vagy nő, mert főzöl? :)

Ez tuti kamu!

2014. nov. 20. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!