Tudnátok a szerelmetekre azt mondani, hogy büdös b*nkó?
Nem kell extrém esetekre gondolni!
Csak pl. olyan dolgok, hogy beszélgettek, te elkezdesz beszélni és a beszédes szerelmed esetleg szóba hoz valamit, "belevág" a témába, nem is szándékosan vág bele, mert valahogy a hangsúly számára olyan volt mintha befejezted volna a mondandód.
Te pedig besértődsz és bunkózol, és szegény csak tudatlanul áll az egész előtt.
Kérdező, emberek vagyunk, időnként elszakad a cérna... gondolj bele, mi legutóbb a rántás elkészítésén vesztünk össze ordibálva, és ennél vaskosabbakat is szólva - 17 éve vagyunk együtt, és egy fél óra múlva már röhögtünk az egészen, és a családnak is megvolt a heti szórakozása miután elmeséltük:)))
De hallottam én már idős papot is ordenáré módon káromkodni - miután szegény meggyet akart szedni a kertjében, de leesett a létráról... mint mondtam, emberek vagyunk...
Ja, igazából hallanunk kellett volna, hogy megítélhessük.
Ha mondjuk egy másodperc szünet volt, azt már én is befejezésnek érezném (ha csak direkt nem hagyta magasan a hangsúlyt). Az is számít, hogy ha folytatja, akkor te abbahagytad-e (mivel felismerted, hogy félreértetted a szándékát és mégsem fejezte be), vagy végérvényesen magadhoz ragadtad a szót.
Az is más kérdés, hogy ha pl. nekiáll szapulni valaki engem, akkor nyilván el akarom mondani, ha valamit másképp gondolok, vagy úgy érzem, félremagyarázza a cselekedeteimet. Ha más témára tér át, akkor logikus, hogy meg akarok szólalni.
Igen. Szoktunk kiabálni és csúnyán beszélni egymásalt, és ezt be is vallom (amiért, úgy érzem, nagyon dulván le leszek pontozva). De nem is sértődünk meg, egyikünk sem törékeny kis virágszál, hogy drámát csináljunk belőle.
A békülős szex meg tök jó.
De ő utána sosem akar békülni, csak néma és pukkad vagy elkezd oltogatni és alázni jobban.
Aztán csak elfelejtődik de a rossz érzés megmarad.
Tehát itt nincs békülős jópofizás meg semmi
Mögcsapnám azt a nőt, aki büdösnek nevezne. Nem vagyok büdös!
(A bunkó az stimmel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!