Ez a férfi komolyan gondolhatja a kapcsolatunkat?
Próbálok minél több információt átadni! Megismertem egy 40 éves Férfit, akivel nagyon nagyon jól kijövök, abszolút jól érezzük magunkat egymás társaságában. 3 hónapja vagyunk együtt, de nem egy helyen lakunk, így nem is találkozunk minden nap.
Ő kétszer elvát, és elmondása szerint soha többé nem vesz el nőt. Az első házasságából van egy gyerek,aki nem vele él,de bőven támogatja, és több gyereket tuti biztos nem akar! Nekem ezek egy kicsit fájnak, mert nekem még se házasságom nem volt,ugyan nem nagy gond, ha nem leszek feleség, de gyerekem sincs, és azért szeretnék. Pár napja említette a szóban forgó férfi, hogy jó lenne ismernünk egymás szüleit mostmár, és gondolkozzak el az összeköltözésen.
Viszont tegnap közölte velem, hogy talákozott egy régi ismerős nőjével, sokat beszélgettek,hülyültek, és nagyon beindultak egymásra, de csak azért nem fektette meg, mert a nő családos, és nem dúl fel egy kapcsolatot. Én csak értetlenkedve néztem ki a fejemből, és az általam feltett kérdés forog azóta is megválaszolatlanul a fejemben!
Egyik pillanatban azt érzem, sosem engedne el, sőt mondja is, másik pillanatban meg mintha csak az unaloműzője lennék, míg nem talál magának mást. Szerintetek?
Még néhány dolog:
-egy internetes fórumot nem szabad annyira komolyan venni, hogy felidegesítsd vele magad
- valószínűleg fel kellene dolgoznod, azt a tragédiát, mert addig nem fogsz tudni továbblépni, nem sok férfi akar egy nőt, aki nem szerelmes belé és ő sem az, a házasságok manapság nagyon is szerelemre épülnek (hátulütője a dolognak, hogy a szerelem elmúlik és ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni)
- kellene keresned egy szakembert, pszichológust, aki segít neked feldolgozni a történteket és minél hamarabb, nem vagy annyira fiatal, hogy halogasd a párválasztást.
"...ha te szeretnél gyereket miért olyannal akarod szorosabbra fűzni a kapcsolatot aki nem akar? "
Nincs olyan, hogy nem akar! De ha tényleg nem akar, akkor nincs miről beszélni!
aaahh ki van csukva!
" de csak azért nem fektette meg, mert a nő családos, és nem dúl fel egy kapcsolatot"
Hat menjen az ilyen a sunyiba!
Az egy dolog, hogy majdnem megcsalt. Az egy másik, hogy nem hiszel a szerelemben.
Nade te gyereked akarsz, ő meg nem. Azért ez egy elég nagy vízválasztó egy párkapcsolatban, ebben sosem egyezés. Illetve lehet, ha te feladod önmagad, mert ő biztosan nem fogja.
Egyébként még azt is mondhatnám, hogy össze illetek. Te végtelenül buta és naiv vagy, ő meg ezt kihasználja.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!