Párok, amikor összeköltöztetek, milyen gyakran jártatok haza látogatóba?
Gondolom eleinte gyakrabban, aztán ritkult.
És inkább hétvégente?
10-es
Arra nem is gondolsz, hogy esetleg nem "szabad" akaratból, hanem mert "muszáj"?
Szeretem a szüleimet, ahogy a párom is a sajátját, de nekem is fárasztó hetente látogatni őket, viszont mennem kell, mert öregek, betegek, párom édesanyja pedig már teljesen egyedül él, mert nemrég halt meg párom édesapja.
Még mindig jobb így, mintha magunkhoz vennénk őket, vagy mi költöztünk volna a nyakukra.
Mi lesz, ha lesz gyerek?
Valószínű, hogy az első időszakot leszámítva ugyanez, amíg még lesz kit látogatni.
#1 vagyok. #10 gondolom nekem szántad a "kérdésed".
Nem, nem látogatjuk a másik szülőket is heti 3x, mert nekik nincs rá igényük. Nem szeretnék ha havi 2-nél többször látnának minket.. ez van. Szüleim viszont igen. Ha jövök haza suliból, vagy munkából és úgyis kocsiban ülök, nem mindegy, hogy hova megyek be előbb? 2 perc kitérő, párom meg csak este szokott hazaérni, legalább nem vagyok egész nap egyedül. Ha gyerek lesz, akkor meg ők jönnek.
Kocsival 5 percre lakunk egymástól.
Köszi a válaszokat! :)
Összeköltözés előtt állok párommal, kb. 2 hét és nem fogok otthon lakni.
És érdekelt, hogy így decemberben az elején hogyan kellene.
Persze gondolom ezt a helyzet úgyis magától hozza, il. az igénytől függ, csak érdekelt, hogy kinél hogyan működik ez. :)
Én a szüleimmel együtt dolgozom, így minden nap (családi vállalkozás), de a párom szüleihez is megyünk legalább hetente 1x 1-2 órára. De van amikor heti 2x is találkozunk velük, ez változó. De 2 hetente hétvégén az én szüleimhez is megyünk, vagy heti 1x beugrunk szombat du, mert attól még a párom nem találkozik velük, meg munkában sem mindig beszélgetünk családi dolgokról.
Mi 2 éve élünk együtt, az elejétől kezdve így van. Nem ritkult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!