Ilyenkor mivan? Miez a dolog?
A barátom 20 éves, én 17 vagyok.
3 hónapja vagyunk együtt... és már volt nálunk... én is voltam náluk, bemutatott a szüleinek, és a tesóinak, szilveszterkor náluk aludtam, és én ugy láttam, hogy szimpi voltam a szülőknek, és Ő is mondta, hogy nekik is az voltam. Az én szüleim és tesóim is találkoztak már vele.
De hétvégente nemtudunk már milyen progit kitalálni, mert már mindenütt voltunk, és szeretnénk kettesben lenni...összebújni...
Én mihejt felvetem, hogy ha gondolja átjöhet, akkor egyből leokézza, és jönne is... még sem szeretem amikor átjön. Nemtudom miért, pedig szeretem, nem szégyellem, jó vele, de mégsem szeretem amikor Ő többször jön át mint én hozzájuk. De Ő ritkán emliti meg, h áthív magához, pedig most 7végén a szülei is elutaznak... és mégis hülyén érzem magam, ha néha áthív és átmegyek...
Jah, amugy nem csóró meg semmi ilyen.
Nemtudom, hogy miért zavar.
Gondoltam kivülállók elolvasva jobban megértik, mint én magam... és lereagálják
Hát nem tudom én régebben jobban szerettem a barátoméknál lenni:) 3és fél éve vagyunk együtt:) eleinte mindig náluk voltunk,mert azt gondoltam szüleim jobban szeretik ha én megyek át mert akkor nem kell "befeszülniük" ha idegen van nálunk hanem otthonosan mozoghatnak,mint mindig(azért valljuk be néha nem tudja úgy elengedni magát az ember,mégha a saját házában van is,ha van ott egy "idegen") szóval megértettem,vagyis kikövetkeztettem.Persze azért nálunk is voltunk,de sokkal többet náluk...A lényeg hogy egy faluban élünk napközben inkább én mentem át,este pedig ő jött át éjfélig, 2-ig. Mígnem egyik este ott volt nálunk és elkezdett esni meg villámlani:D jött az ötlet ,aludjon itt:D átszóltam szüleimnek a szobájukba,hogy mi lenne ha itt aludna,anyu kivolt,nem igazán akarta,de álmos volt(hajnali 2)és nem nagyon foglalkozott vele,csak annyit mondott "Mit bánom én!"persze idegesen,flegmán...apu semmit nem szólt:)És valahogy utánna már magától jött az egész,azóta 2és fél éve mindennap együtt alszunk:):)olyan jó hogy nem kell titokban összebújni:O eleinte, hol náluk,hol nálunk aludtunk,de az utóbbi 1 ,másfél éve mindennap nálunk..valahogy így alakult ,pedig szeretnek a szülei:)Nem is kell mondanom: anyám fiaként szereti:)majdnem többet foglalkozik vele mint velem... Mióta is vagytok együtt?hidd el megfog oldódni ez a kinél legyünk probléma:)adj magatoknak és a szülőknek időt:)Az is rossz ha te mész,az is ha ő jön, ahogy te inkább odamennél,úgy ő inkább idejönne hozzátok:) beszéljétek meg! nem ciki:)ha neki nem jut eszébe hogy náluk üres a ház ott aludhatnátok,akkor említsd meg neki te:O persze nem kell rögtön úgy indítanod hogy nem szeretem mikor nálunk vagyunk,csak mondd hogy osszuk be,egyik nap nálunk,másik nap nálatok:)hidd el megfogja érteni,és jobb a változatosság..A szülőknek is jobb hogy nem mindig CSAK az egyiknél vagy CSAK a másiknál vagytok...
Én 16és fél évesen jöttem össze a barátommal,szerencsére jól kifogtam:) főleg azért mert érzem hogy szeret:) és most töltöttem ebbe a hónapba a 20-at:P Legalább ennyi évet, boldogságot és sok szerencsét kívánok nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!