Mennyi járás után költöztek össze a párotokkal?
Szavaidbol sut a gyulolet es az utalat.
Minek koszonhetik ezt a keresztenyek?
Miert zavar az mi maskent elunk?
nezz magadba ne altalanosits nem tartozom az apad csaladjaba.em vagyunk katolikusok foleg nem szigoru katolikusok egyszeruen keresztenyek vagyunk.
Nem gyulolkodunk nem utalunk de senki soha nem allitotta hogy tokeletesek vagyunk sot egyszeru bunos emberek vagyunk.
Ezert hiszunk Istenben es ezert tartjuk be amit o ker a bibliaban mert jobban szebben szeretnenek elni erre torekszunk.
Es ne degrarald le a kereszteny szot
azt sem tudod kivel beszelsz hitetlenkem
Én hiszek Istenben, szóval te ne ítélj el látatlanban. De látom az erre vonatkozó részeket a Bibliából már nem sikerült elsajátítani, csak azt, hogy mikor szabad összedobni a szennyest.
A keresztény álszenteskedést és a felesleges, EMBER által kiszabott szabályokat vetem meg, amit ráhúznak a a tanokra. Te is ezt csinálod.
Mindenki leirta a velemenyet en is
Szamunkra hazassag nelkuli egyutteles bun.
Látod? Te bűnként bélyegzed meg azt, ahogyan mi jónak látjuk, és ahogy egymást fokozatosan megismerve szeretetben élünk.
Én ezzel ellentétben azt kívánom nektek, hogy legyetek boldogok! Szép estét!
Szoveg ertelmezes
Szamunkra bun tehat mi nem teszuk ezt.
Hogy mas hogy cselekszik maganak kell majd elszamolni vele.
A szeles ut mindig konnyebb es sokan jarjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!