Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi járás után költöztek...

Mennyi járás után költöztek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 19:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Szavaidbol sut a gyulolet es az utalat.

Minek koszonhetik ezt a keresztenyek?

Miert zavar az mi maskent elunk?

2014. nov. 19. 16:29
 42/51 anonim ***** válasza:
40%
Kereszténykém. Nem veszed észre, hogy csak te gyűlölködsz itt? Csak te szítod a feszültséget!!! Ez annyira tipikus amúgy. ÉN Édesapám családja részéről szigorú katolikus nevetetést kaptam, Anyukám családja nem vallásos. Hát mit ne mondjak...Apám családjában csak az álszenteskedés megy, közben meg folyton egymást fúrják, senkit nem szeretnek igazán. Anyukám családjában meg igazi összetartás, igazi kapcsolat, igazi szeretet van.
2014. nov. 19. 20:38
 43/51 anonim ***** válasza:
25%

nezz magadba ne altalanosits nem tartozom az apad csaladjaba.em vagyunk katolikusok foleg nem szigoru katolikusok egyszeruen keresztenyek vagyunk.

Nem gyulolkodunk nem utalunk de senki soha nem allitotta hogy tokeletesek vagyunk sot egyszeru bunos emberek vagyunk.

Ezert hiszunk Istenben es ezert tartjuk be amit o ker a bibliaban mert jobban szebben szeretnenek elni erre torekszunk.

2014. nov. 19. 20:55
 44/51 anonim ***** válasza:

Es ne degrarald le a kereszteny szot

azt sem tudod kivel beszelsz hitetlenkem

2014. nov. 19. 20:59
 45/51 anonim ***** válasza:
81%

Én hiszek Istenben, szóval te ne ítélj el látatlanban. De látom az erre vonatkozó részeket a Bibliából már nem sikerült elsajátítani, csak azt, hogy mikor szabad összedobni a szennyest.

A keresztény álszenteskedést és a felesleges, EMBER által kiszabott szabályokat vetem meg, amit ráhúznak a a tanokra. Te is ezt csinálod.

2014. nov. 19. 21:02
 46/51 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki leirta a velemenyet en is

Szamunkra hazassag nelkuli egyutteles bun.

2014. nov. 19. 21:38
 47/51 anonim ***** válasza:
81%

Látod? Te bűnként bélyegzed meg azt, ahogyan mi jónak látjuk, és ahogy egymást fokozatosan megismerve szeretetben élünk.

Én ezzel ellentétben azt kívánom nektek, hogy legyetek boldogok! Szép estét!

2014. nov. 19. 21:43
 48/51 anonim ***** válasza:
81%
Na és itt jön ki az ítélet! Mindenki bűnös aki nem házas!! Erről van szó, a ketesztényi vakhitű ítél először! Ugyanis nem hallottam még,hogy házasokat szóltak volna meg!
2014. nov. 20. 09:02
 49/51 anonim ***** válasza:
0%

Szoveg ertelmezes

Szamunkra bun tehat mi nem teszuk ezt.

Hogy mas hogy cselekszik maganak kell majd elszamolni vele.

A szeles ut mindig konnyebb es sokan jarjak.

2014. nov. 20. 10:05
 50/51 anonim ***** válasza:
Egy éjszaka.
2014. dec. 11. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!