Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi járás után költöztek...

Mennyi járás után költöztek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 19:17
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%

valaki magyarazza el nekem mi abban a rossz hogy ket ember egymast valsztja es kitart egymas mellett?

Mi abban a rossz vagy lenezni valo hogy a hazassag mindennel ertekesebb es ha elromlik az egesz kozosseg azon van hogy helyrehozzak.?

Tevesen tudod a valas megengedett nalunk de csak nagyon alapos indokal pl megcsalas tehat a husegi esku megszegese ill alkoholizmus es mas a csaladra veszelyes szenvedely eseten.

Ennek ellenere a valasi szam nulla!Ugye erdekes

2014. nov. 17. 10:27
 32/51 anonim ***** válasza:
36%

Az az érdekes, hogy ezek szubjektív dolgok, amiket leírsz! Ki mondta, hogy más nem harcol a házasságáért, ha az tönkrement, aki előbb összeköltözik a párjával? Nagyon egyoldalúan látod a dolgokat!

Írod a lehetőségeket: megcsalás (ki mit nevez annak...valakinek már a flört az, valakinek egy egyéjszakás dolog is "belefér", és megbocsájt). Valamint, akkor pl. megcsalás után miért kell válni ennek szellemében? Miért nem azon vannak, hogy az elromlott házasságot rendbehozzák, amiért valaki félrement?

Alkoholizmus: akkor is váljunk? Én pl. kihoztam a férjem belőle, mert nem elhagytam, hanem támogattam és mellette álltam. 2 éve nem iszik egy kortyot sem, és rendbejött a kapcsolatunk is.

Érdekes, ugye?

De hát gondolom te, és a környezeted az emberiség mintaképe minden szempontból, és csak ti csináltok mindent tökéletesen.

2014. nov. 17. 13:31
 33/51 anonim ***** válasza:

Megengedett szo jelentesevel tisztaban vagy?

megengedett lehetseeges az enm kotelezo.

Olvass es ertelmezz

Senki nem irta hogy aki elvalik az nem tesz a hazassaga megmentese erdekeben de sajnos a statisztika azt mutatja a hazassagok 60% valasal vegzodik.

2014. nov. 17. 13:47
 34/51 anonim ***** válasza:

A megcsalas ugyancsak szabadon ertelmezheto egyen szerinti kifejezes es a valas ugyancsak szabadon valaszthato megengedett megoldas de biztos nem az egyetlen.

A kerdes azt miert gyulolitek ennyire a keresztenyeket? Honnan jon ez az altalanos lenezes es utalat hiszen semmi rosszat nem tesznek csak elnek a sajat erkolcsi (bibliai) normaik es ertekrendjuk szerint.

Ha irom mi szuzen hazasodtunk kinevetnek lehulyeznek Ha irom mi erkolcsi eretkeink igy es igy leneznek kigunylnak?

Miert???Kit bantok azzal mas erkolcsi ertekek es normak szerint elek?

2014. nov. 17. 13:50
 35/51 anonim ***** válasza:
1 év 1 hét. :)
2014. nov. 17. 14:55
 36/51 anonim ***** válasza:
75%
Mi is csak hazzasag utan koltoztunk ossze. Mondjuk ebbe prozai dolgok is kozrejatszottak. Het honap utan hazasodtunk, mar kb. ket het utan tudtuk, hogy osszefogunk hazasodni. Mindketten a szuleinknel laktunk, es nem akartuk egyikunk szuleinel sem kezdeni a kozos eletunket. Lakasvasarlas, felujitas tobb honapig sajat kezuleg, addig mindketten otthon laktunk. Es hamar igy adodott akkor a hazassaggal sem vartunk. Ez lassan 10 eve tortent, par eve mar gyerekek zsivalya is kitolti a lakast.
2014. nov. 17. 15:01
 37/51 anonim ***** válasza:
Fél év, bár addig is vagy nála vagy nálam :) Akkor 25N/35F
2014. nov. 17. 20:58
 38/51 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag 2 hét után olyan volt, mintha nála laknék, mert voltak ott ruháim, tusfürdőm, fogkefém, kb. minden ami kell a hétköznapokhoz. Munka után találkoztunk és minden nap ott aludtam stb. De hivatalosan fél év után költöztem oda hozzá mindenestől. :)
2014. nov. 18. 10:55
 39/51 anonim ***** válasza:
87%

Kedves " nem dobjuk össze a szennyest"!

Igen megendgedett, de valljuk be,soha nem fogsz elválni ,mégha nem is tudod helyrehozni, csak mert jaj házasság, jaj Isten és mit szól a rokonság...élő példák a családból , mit hozol helyre egy alkoholista agresszív emberen? és nem válunk mert jaj, inkább kiteszem a szenvedésnek a gyerekeimet is.. hidd el azért nem válnak emberek ,mert a pasi nem nyírja a füvet vagy a nő nem töröl port minden nap, ha a félrekúrást meg helyre akarod hozni akkor lelked rajta én csak szánalomnak tartom... szóval prédikálj inkább a gyüliben.

2014. nov. 19. 11:54
 40/51 anonim ***** válasza:
58%
Jah, és senki nem nézi le a keresztényeket, én azt vettem észre,hogy az első ítélkezés amikor valami nem úgy van, ahogy az ő megszerkesztett könyvükben írva vagyon ,náluk jelenik meg.
2014. nov. 19. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!