Van olyan, aki harmadik volt egy kapcsolatban, házasságban, és a feleség tudtára adta, hogy létezik, lebuktatta a pasit? Mi lett a vége?
"Amúgy nem értem a pasit. A csaj olyan, hogy nő létemre lefeküdnék vele."
A legjobb nőt is unja valaki.
Elválnék a feleség helyében.
És nem a 2 év viszony, hanem a hazugság miatt.
Mi 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, de alap az őszinteség. Az ember azért megy harmadikhoz, mert otthon hiányzik valami. És ha ezen nem is szándékozik változtatni (nem mondja el a pfeleségének, mi a baj), hanem inkább hazudozik, és szeretőt tart, akkor menjen a fenébe...
Nem vagyok 20 éve házas, így nem tudok rá mit mondani, de egy biztos. Gratulálnék a cafkájához, hogy ennyire bízhatott benne, emberére akadt. :D
Egyébként szerintem felvilágosítás ide vagy oda, utána a férfi is olyan mértékű undort érezne irántad, hogy esélyed sem lenne, akár megbocsát az asszony, akár nem.
Az egyéni tapasztalatom a közvetlen környezetemből, hogy általában megbocsát a feleség. Azért könnyű 5-6-7 éves házasságokkal azt mondani, hogy borítanék mindent. Mi pl. az én lakásomban lakunk és mindkettőnknek van külön autója. Közös tulajdon a bútorok, meg némi megtakarított pénz. Gyerek csak tervben. Ha most derülne ki, hogy évek óta csal, akkor a lába nem érné a földet...
20 év után, amikor minden közös, a gyerekek éppen tinik, szükség van mindkét szülőre, kialakult a rutin, ki mikor mit csinál, mit intéz, stb., akkor sokkal nehezebb azt mondani, hogy itt a vége. Sajnos ezt a szüleimen végignéztem.
Ilyen sok nő szemet hunyna egy egyszeri, igaz, 2 évig tartó megbotláson?
Férfiként ezt jó tudni ;)
Igen,ismerek ilyen történetet.
Nagy balhé lett, úgy volt,hogy a házaspár elválik, külön is mentek, ill. a feleség kidobta a férjet.
De mégis úgy döntöttek, újrakezdik,azóta is boldogan élnek...
A kidobott szerető pedig, bosszút állt,többféle módon, áskálódott, de nem ért célt.
visszakullogott ahhoz,akit megcsalt, és szült egy 3. gyereket a "kibékülésük örömére"...
Én elárulom, a feleség voltam ebben a történetben.
És te ki vagy,elárulod?Miért kérdezted?
Előbb bocsátanék meg két nővel való rövid ideig tartó vagy egy éjszakás botlást a 20 év alatt, mint egy nővel egy 2 éves viszonyt.
Pár alkalom együttlét az fellángolás, elsősorban testi dolog, ami hamar lezárul. Lenne ajtócsapkodás, de egy 20 éves amúgy jó kapcsolatot nem biztos, hogy felrúgnék.
Ahol a viszony már 2 éve tart ott már vannak érzelmek is, és hiába kérném, hogy akkor bocsátok meg ha többet nem lépnek kapcsolatba egymással, nem fogják tudni egyszerűen lezárni.
Bocsi, de nem lehet általánosítani.
Lehet a feleség már amúgy sem bírja a férjet és örül, hogy van oka megszabadulni tőle. Vagy még szereti és mindent megbocsájt.
Akit személyesen ismerek az rájött a dologra, titokban tartotta, minden magára íratott és amikor kész volt, borította a bilit, férj mehetett földönfutóként a szeretőhöz... Azóta vele él, de már nem bírja a csajt, csak nincs hova mennie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!