Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki harmadik volt...

Van olyan, aki harmadik volt egy kapcsolatban, házasságban, és a feleség tudtára adta, hogy létezik, lebuktatta a pasit? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 14:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%
Volt. Kiderült, hogy a pasi szeretett sok vasat tartani a tűzben. A feleségén és rajtam kívül hajtogatott még egy csajt. Egy idő után gyanús lett a viselkedése, aztán kiderült, ráadásul volt két kisgyereke is. Facebookon nagynehezen megtaláltam a feleségét és leírtam neki mindent. Én voltam előszőr a k..va, de amikor leírtam neki, hogy úgy kezdett, hogy nőtlen szingli megköszönte az infót. Mondtam neki, hogy szívesen segítek ha tudok, annyit írt, hogy el akar válni. Amúgy nem értem a pasit. A csaj olyan, hogy nő létemre lefeküdnék vele.
2014. nov. 16. 16:51
 22/34 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem értem a pasit. A csaj olyan, hogy nő létemre lefeküdnék vele."

A legjobb nőt is unja valaki.

2014. nov. 16. 16:54
 23/34 anonim ***** válasza:
2 évig tartott, tehát nem egyszeri botlás volt, hanem hosszan megtervezett hazugság és megalázás. Ha tényleg egyszeri botlás lenne (tehát egy alkalom) és utána nagyon teperne a másik akkor talán megbocsájtanák. Egy két éve tartó viszonyt nem.
2014. nov. 16. 17:12
 24/34 anonim ***** válasza:

Elválnék a feleség helyében.

És nem a 2 év viszony, hanem a hazugság miatt.

Mi 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, de alap az őszinteség. Az ember azért megy harmadikhoz, mert otthon hiányzik valami. És ha ezen nem is szándékozik változtatni (nem mondja el a pfeleségének, mi a baj), hanem inkább hazudozik, és szeretőt tart, akkor menjen a fenébe...

2014. nov. 16. 17:15
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem vagyok 20 éve házas, így nem tudok rá mit mondani, de egy biztos. Gratulálnék a cafkájához, hogy ennyire bízhatott benne, emberére akadt. :D

Egyébként szerintem felvilágosítás ide vagy oda, utána a férfi is olyan mértékű undort érezne irántad, hogy esélyed sem lenne, akár megbocsát az asszony, akár nem.

Az egyéni tapasztalatom a közvetlen környezetemből, hogy általában megbocsát a feleség. Azért könnyű 5-6-7 éves házasságokkal azt mondani, hogy borítanék mindent. Mi pl. az én lakásomban lakunk és mindkettőnknek van külön autója. Közös tulajdon a bútorok, meg némi megtakarított pénz. Gyerek csak tervben. Ha most derülne ki, hogy évek óta csal, akkor a lába nem érné a földet...

20 év után, amikor minden közös, a gyerekek éppen tinik, szükség van mindkét szülőre, kialakult a rutin, ki mikor mit csinál, mit intéz, stb., akkor sokkal nehezebb azt mondani, hogy itt a vége. Sajnos ezt a szüleimen végignéztem.

2014. nov. 16. 18:57
 26/34 anonim ***** válasza:
41%

Ilyen sok nő szemet hunyna egy egyszeri, igaz, 2 évig tartó megbotláson?

Férfiként ezt jó tudni ;)

2014. nov. 16. 19:16
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Igen,ismerek ilyen történetet.

Nagy balhé lett, úgy volt,hogy a házaspár elválik, külön is mentek, ill. a feleség kidobta a férjet.

De mégis úgy döntöttek, újrakezdik,azóta is boldogan élnek...

A kidobott szerető pedig, bosszút állt,többféle módon, áskálódott, de nem ért célt.

visszakullogott ahhoz,akit megcsalt, és szült egy 3. gyereket a "kibékülésük örömére"...

Én elárulom, a feleség voltam ebben a történetben.

És te ki vagy,elárulod?Miért kérdezted?

2014. nov. 16. 19:34
 28/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne legyél naiv! Ha tíz évig ugyanazzal a nővel csal, az is egyszeri? Mitől egyszeri? A nők számától?
2014. nov. 16. 20:52
 29/34 anonim ***** válasza:

Előbb bocsátanék meg két nővel való rövid ideig tartó vagy egy éjszakás botlást a 20 év alatt, mint egy nővel egy 2 éves viszonyt.

Pár alkalom együttlét az fellángolás, elsősorban testi dolog, ami hamar lezárul. Lenne ajtócsapkodás, de egy 20 éves amúgy jó kapcsolatot nem biztos, hogy felrúgnék.

Ahol a viszony már 2 éve tart ott már vannak érzelmek is, és hiába kérném, hogy akkor bocsátok meg ha többet nem lépnek kapcsolatba egymással, nem fogják tudni egyszerűen lezárni.

2014. nov. 17. 02:12
 30/34 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nem lehet általánosítani.

Lehet a feleség már amúgy sem bírja a férjet és örül, hogy van oka megszabadulni tőle. Vagy még szereti és mindent megbocsájt.

Akit személyesen ismerek az rájött a dologra, titokban tartotta, minden magára íratott és amikor kész volt, borította a bilit, férj mehetett földönfutóként a szeretőhöz... Azóta vele él, de már nem bírja a csajt, csak nincs hova mennie :D

2014. dec. 3. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!