Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki harmadik volt...

Van olyan, aki harmadik volt egy kapcsolatban, házasságban, és a feleség tudtára adta, hogy létezik, lebuktatta a pasit? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 14:39
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as. Én nem vagyok feszült, veled ellentétben. Te nagyon fusztrált vagy, mi a baj, mesélj? Hátha segíthetek valamit...
2014. nov. 16. 15:04
 12/34 anonim ***** válasza:
60%

Te írtad ki a kérdést, és nem én. Te voltál a két szavas kommentemtől felhördülve, és nem én:) most is te vagy feszült, és nem én.

Miben segíthetek?:DD

2014. nov. 16. 15:06
 13/34 anonim ***** válasza:
90%

2 éve tartó botlás? Akkor már botorkálás, ha ennyi ideje tart. Ez nem megbotlás, ez viszony.

Nőtől függ, ha társfüggő, akkor megbocsát, de felhánytorgatja halála napjáig, ha öntudatos, akkor kivágja a férjét és valószínűleg bosszút is áll.

2014. nov. 16. 15:08
 14/34 anonim ***** válasza:
19%
Aztán van egy harmadik eshetőség is, az előttem kommentelőhöz, hogy ha a pasi 110 %-ot letesz apaságban, értelmileg, érzelmileg, emberileg otthon, akkor a nő lesz.rja, hogy a "viszony" mennyi ideig tartott. Sőt az sem érdekli, hogy ki mit mond róla.Teccik érteni?:D
2014. nov. 16. 15:11
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

20 ev hazassag 2 ev viszony......Megbocsajtanam akkor, ha a megcsalo oszinten beszelne a miertekrol, ravilagitana arra, h miert csalt meg, mi romlott el es mit szeretne tenni a tovabbiakban.

Utana magamba neznek es elgondolkoznek azon, h ez miert tortent, miben nem voltam eleg, elhanyagoltam e..stb.

Szoval utana ezt az egeszet merlegre tennem es ugy dontenek, nyilvan nem egyszeru pontosan azert nem, mert nem egy egyejes felrelepes volt hanem 2 ev konstans hazugsag arrol, h hol van es mit csinal:-)

2014. nov. 16. 15:20
 16/34 anonim ***** válasza:
50%

"20 év házasságban ti megbocsátanátok egy félrelépést? Előtte nem volt semmi boltlás. Csak ez az egy, de ez tart közel 2 éve."

Kérdező, egy félrelépés sosem botlás. A botlás 1 másodpercig tart. A kétéves félrelépés ennél pár százezerszer több másodpercig.

A megbocsájtást az újabb, de már ügyesebb megcsalás követi, nagyon-nagyon ritkán a megbánás és változás.

2014. nov. 16. 15:23
 17/34 A kérdező kommentje:
De tényleg "egyszeri" dolog, soha nem volt még ilyen. Feleségek, mit tennétek?
2014. nov. 16. 15:38
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

"Előtte nem volt semmi boltlás. Csak ez az egy, de ez tart közel 2 éve"

Ez neked botlás? :D ha egy buliban lesz egy egyéjszakása, az botlás...de hogy 2 éve folyamatosan félrekúr?? OMG!

Akkor te arra is azt mondanád, hogy botlás, ha 20 éve csalt volna, de akkor is csak azzal ez eggyel? :DD

2014. nov. 16. 16:08
 19/34 anonim ***** válasza:
Azt amit írtam, azt tenném:)
2014. nov. 16. 16:09
 20/34 anonim ***** válasza:
67%
Èn kidobnàm 20 èv utàn is. 42/n
2014. nov. 16. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!