A szakitas lenne a legjobb megoldas?
Figyelt kérdés
A parommal ket eve tart a kapcsolatunk. Az elozo kapcsolatabol szuletett egy kisfia. Eleinte ugy tunt hogy nem olyan nagy gond ez,de az utobbi idoben kezd elegem lenni a helyzetbol hetkozben dolgozunk hetvegen hozza a gyereket. Soha nem tudunk kettesben programot szervezni es ez igy nagyon rossz, ugy erzem magam mint akinek az egesz elete elmegy mas gyerekere,es ez egyre nehezebb.Ti szakitanatok a helyemben?Mielott valaki irna a gyerekkel nem ereztetem.2014. nov. 16. 10:01
11/12 anonim válasza:
6-7-es vagyok. Ha tényleg a kezdetektől ezt csinálja, akkor igazat adok neked, ezt így tényleg nem várhatja el tőled hogy így folytasd. Én azt hittem, csak pár hónapja megy ez. Ezesetben megértelek hogy szakítani akarsz vele.
12/12 anonim válasza:
Ha egyébként jól megvagytok, és szeretitek egymást, ne szakíts egyből. Megértem a problémádat, tényleg rossz lehet, ha egy hétvégét sem tudtok kettesben lenni.
De azt tanácsolom, próbáld ezt megbeszélni vele, lehet ő nem is tudja, hogy neked ez probléma.
Én is elváltam, a gyerek velem van, de minden második hétvégén megy az apjához. Péntek délutántól vasárnap délzutánig. Persze van, amikor borul a rend, de azért jut szabad hétvége nekem is meg az apjának is. Amikor meg nem viszi el, megy a nagyszülőkhöz. Nálatok ez nem oldható meg?
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!