Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok, és félig...

19 éves vagyok, és félig cigány, a barátom, magyar. Mi lesz így a jövőben? (Rasszista kommenteket nem kérek)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátommal 4 éve vagyunk együtt.

Ő teljesen magyar, én félig cigány vagyok... Amikor megismerkedtünk az anyukája teljesen próbálta őt lebeszélni erről az egészről , közénk állt stb.. A barátom családjának nem merték elmondani a nevem, mondhatni szégyelltek.. Fél év után mikor rájöttek hogy nagyon rendes és normális vagyok, ápolt, szüleim becsületesen dolgoznak, jó tanuló vagyok azóta nagyon jóba vagyunk. Voltunk együtt nyaralni stb.. De ha a jövőre nézek, akkor hogy lesz majd egy 3-4 év múlva ha esküvő ha az elején emiatt ennyire elítéltek? Még 4 évvel ezelőtt az elején azt mondta , ha hosszú lesz a kapcsolat nem tudja elképzelni hogy az esküvőn az ő magyar családjuk meg az én ..... családom... Az ő családjukban én vagyok az első ilyen... 12.-es vagyok , 9.es voltam amikor megismertünk. Szerintetek aki először így érzett , az változhat? (rasszista kommenteket nem kérek..)

2014. nov. 15. 21:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Húszas válaszoló! Köszönöm a válaszod! Bánt nagyon, és valamilyen szinten azért érdekel a véleménye, mert a fiára hatással lehet, amit mond,főleg, ha komolyabbra fordulna a dolog. :(
2014. nov. 15. 23:50
 22/25 anonim ***** válasza:

Van a környezetemben példa arra, hogy minden szétmarási igyekezet ellenére boldog házasságban él 25 éve egy félcigány- sváb házaspár.. Ráadásul a hölgy első házasságából volt két félzsidó gyereke. Igaz messze laknak a szülőktől. Anyagilag is függetlenek bár volt idő amikor pl.tüzelőre nem mindig jutott pénz.

Ez azért nem mindennapi történet.

2014. nov. 16. 02:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kàr ezen töprengened 18 èvesen. Az sem biztos, hogy hozzá mész felesègül.
2014. nov. 16. 07:48
 24/25 anonim válasza:

76%-os ha elolvassa remélem nem bántottam meg amit írtam,amit nekem nem igazán elfogadható.Remélem nem tart emiatt majd rasszistának!

De kedves kérdező!

Még igen fiatal vagy még bármi lehet és nézd ha te együtt maradsz a sráccal akkor később ti ketten,ha gyerek lesz akkor a gyerekkel együtt lesztek egy különálló család,és akkor csak az fog a leginkább számítani.Ha együtt maradtok akkor ti lesztek egy kis család és kész.

Ha most nem lennék cigány,akkor is elmondhatom hogy az etnikutól függetlenül bizony az anyósok sokszor szeretnek keverni,ez ellen nem lehet mit csinálni,ha most fehér lennél akkor is lehet találna ha akarna bármi bele kötni valót.Lehet akkor a családod nem lenne megfelelő a fiú szülei számára.Ezért is van annyi anyós vicc!

Tudod hibát keresni,belekötni a másikba könnyen lehet,az a legkönnyebb a világon.

Ezt tapasztalatból írom,nekem az apám szülei az anyámat nem bírták és ezt érezni lehetet nálunk is,amikor gyerekek voltunk,voltak a kedvencek,akiknél nem gond ha nem segítettek otthon,nekik járjon minden,meg voltunk mi.Érted mit írok úgye?

De ebből te tanulj ha együtt maradtok akkor csak ti számítsatok,meg majd a gyerek,és érezze hogy lelkileg támogatod őt és azt ti majd ne engedjétek hogy gyereken éreztessék ha veled nem elégedettek(nálunk ez történt).Ti ne esseteke ebbe bele.

De bármi lehet,és az legyen a fontos hogy ti szeressétek egymást és hogy ne engedjétek hogy mások tönkre tegyék a ti boldogságotokat.Rendes,szorgalmas család vagytok és ez számít!!!!

2014. nov. 16. 17:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem is volt félcigány párom, a legrosszabb kapcsolat volt, persze nem eleinte.

Pont akkor halt meg Édesapám amikor megismertem azt a férget (legyen átkozott a nap!!). Csak rá tudtam támaszkodni lelkileg, úgy tűnt megtehetem, neki adtam minden szeretetem, úgy viselkedtünk mi tha házasok lennénk, rengeteget segitettem nekik (szegények voltak nagyon).

Aztán kiderültek a turpisságai: elkezdte kerülni a munkát, és az anyja nyakán élt, el se akart költözni. Sajnos náluk kellett laknom egy darabig, onnantól csak rosszabb lett, haverok, pia, exluvnya a képben....vége lett.

nem, nem találtam meg az igazit, mert Ő VOLT AZ! :(

(Azt h félcigány nem rossz szándékkal irtam, magyarok is ilyenek, csak a kérdés kapcsán ez a sztori ugrott be)

2015. jan. 18. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!