Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok, és félig...

19 éves vagyok, és félig cigány, a barátom, magyar. Mi lesz így a jövőben? (Rasszista kommenteket nem kérek)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátommal 4 éve vagyunk együtt.

Ő teljesen magyar, én félig cigány vagyok... Amikor megismerkedtünk az anyukája teljesen próbálta őt lebeszélni erről az egészről , közénk állt stb.. A barátom családjának nem merték elmondani a nevem, mondhatni szégyelltek.. Fél év után mikor rájöttek hogy nagyon rendes és normális vagyok, ápolt, szüleim becsületesen dolgoznak, jó tanuló vagyok azóta nagyon jóba vagyunk. Voltunk együtt nyaralni stb.. De ha a jövőre nézek, akkor hogy lesz majd egy 3-4 év múlva ha esküvő ha az elején emiatt ennyire elítéltek? Még 4 évvel ezelőtt az elején azt mondta , ha hosszú lesz a kapcsolat nem tudja elképzelni hogy az esküvőn az ő magyar családjuk meg az én ..... családom... Az ő családjukban én vagyok az első ilyen... 12.-es vagyok , 9.es voltam amikor megismertünk. Szerintetek aki először így érzett , az változhat? (rasszista kommenteket nem kérek..)

2014. nov. 15. 21:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kilences válaszoló! Úgy legyen!!

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

2014. nov. 15. 21:59
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem változhat. A nagyapám határozottan gyűlölte, amikor először tartottunk párommal zsidó ünnepet. Az én családom szín keresztény. Aztán eltelt némi idő azóta, jelenleg a nagypapa jobban szereti páromat, mint engem. Eszébe nem jutna megjegyezni bármit is, pedig lassan esküvő. És ez nálunk nem olyan egyszerű kérdés :D Most képzeld el, hogy a nagyapám, aki soha életében nem tett a fejére semmit, kénytelen lesz az esküvőnkön sapkában feszíteni és héber karattyolást hallgatni...

- itt megjegyezném, kedves hármas, hogy a gyerek kizárólag akkor számít zsidónak, ha az anyja az. Ha az apja zsidó, akkor azt eszik, amit nem szégyell.

2014. nov. 15. 22:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Tizenkettes! Látom nálad változott a kocka! :) Remélem itt se lesz baj mostmár , majd a későbbiekben.. Örülök neki, hogy még is megkedvelte a nagyapád a párod! Az esküvőhöz meg gratulálok! :)
2014. nov. 15. 22:12
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem a nagybátyám egy cigány nőt vett el és jól megvannak. Ha megromlik egy kapcsolat az nem hinném h a származás miatt van.

Am arra számíts h ha elvesz és mentek az utcán akkor minden sarkon megfognak bámulni a rosszabb eseteket nyilván ismered.

Egyébként a másságot mindig nehezen tűrik legyen bármiféle a többség számára.

Akár vallási származási, szexuális, vagy csak Ujpestesként beülsz a Fradis szektorba...

2014. nov. 15. 22:19
 15/25 anonim válasza:
Figyelj már most látják hogy te rendes,dolgos,szorgalmas lány vagy,és kezdenek elfogadni így már nagy baj nem lesz,csak maradj meg ilyennek és akkor elfogadnak.
2014. nov. 15. 22:20
 16/25 anonim válasza:

76%-os és ha kisfiad szüleit akkor szegénynek levágjátok majd a fitymáját?Ezen már gondolkodtál?

Bocs a kérdésért de én ezen igen ki vagyok akadva,milyen vallás az ami úgy gondolja hogy akkor léphetsz be ha az egészséges tested egy részét levágják.Én el nem tudnám képzelni hogy egészséges kisgyereket fájdalomnak tegyek ki,a testéből bármit is le vagdossak.Senki nem mondja hogy kis dolog ha 4-6 hét kell mig begyógyul.

2014. nov. 15. 22:23
 17/25 A kérdező kommentje:

Tizennégyes válaszoló! Hát igen, bármilyen másságunk is van, mindig nehezen tűrik..

Tizenötös válaszoló, köszönöm a válaszod! Remélem így lesz, igyekszem ilyen maradni! :)

2014. nov. 15. 22:34
 18/25 anonim ***** válasza:
8%

Undorodom azoktól az emberektől, akik nem képesek belátni, hogy mindannyia emberek vagyunk. Nem számít a bőrszín, a származás, a vallás vagy a nemi orientáció! Egyenlőek vagyunk, és jogunk van azt szeretni akit! Szerintem nem szép dolog, hogy ezt mondta neked, nekem úgy jön le, hogy annyira nem szeretett akkor téged. Viszont 4év sok idő! Szerintem kérdezz rá, hogy most mit gondol erről az egészről, s két családról és a jövőtöktől

Sok sikert!

2014. nov. 15. 22:50
 19/25 A kérdező kommentje:

Tizennyolcas válaszoló!

Azt mondta,hogy az elején utált, és mindig közénk akart állni, és mindennek elhordott a fiának, és próbálta lebeszélni..

Mikor legutóbb szóba jött , azt mondta, ha a fiam akarja, akkor én is. Nekem ez egy kicsit úgy jön le, mintha ő nem akarná még később se, csak, ha a fia akarja, akkor ő is.. De igazából szerintem nem szeretné, hogy ennél közelebb kerüljek a családba.. Én úgy érzem. :(

2014. nov. 15. 22:54
 20/25 Bence_ ***** válasza:

Elhiszem, hogy bánt de a párodra figyelj ne az anyjára.

Cigány,magyar megnevezésen mindig mosolygok. Mindkettőnek ugyan az van az okmányaiban.

Max lehet Cigány meg más.

2014. nov. 15. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!