Melyik a legszebb fiúnév?
Bence-ezek közül,Balázs is jó.
A lényeg,hogy neked tetszen te fogod miliószor kimondani.
Öcsém mikor megszületett, a Csaba nevet akarták neki adni, de nekem nem tetszett, így kapott egy másik nevet is, Máté, így lett 2 keresztneve, és a Mátét használja, ami sokkal jobban illik rá, én a Csaba nevet át is húztam az egyik babaszületési üdvözlőlapból (valahol most is megvan még). :-) Akkor voltam 5 és fél éves. :-)
Amúgy tetszik még a Péter név, de hogy milyen nevet adnék a gyerekemnek, ha fiam születne, azt még nem tudom, de a leendő apja nevét nem szeretném, mert nem akarom azt, hogy ha szólítom valamelyiket, mindkettő jön. :-)
8:23-as lennék!
Szerintem, megoldható, hogy ne egyszerre jöjjön apja-fia. Én pl. Gabónak szólítom a párom, de ha a jövőbeni gyermekünkről beszélünk, ő Gabi. És máris egyértelmű lesz (majd), hogy kit hívunk. Ez egyébként sok névnél eljátszható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!