Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS. A párom nem engedi, hogy...

SOS. A párom nem engedi, hogy elhagyjam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött, hogy összeköltöztem a párommal az ő szüleihez. Párom zürös alakokkal haverkodik, akik rendszeresen járnak hozzánk. Most is itt van az egyik haverja, mondtam neki, hogy elegem van és elmegyek. Erre azt mondta, hogy ha el merek menni eltöri a lábamat. Nagyon félek tőle meg igazán nincs is hová mennem. Az anyjáék is félnek tőle, mert volt már, hogy őket is megverte. Mit tegyek? Fogadjam el a sorsom?
2014. nov. 11. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Neved címed kiírod oszt holnap délelőtt elmegyünk érted.

Ma már nem, mert nézem a fél tíztől a Dallast.

2014. nov. 11. 21:06
 12/17 anonim válasza:
94%
Szereti a gombapörköltet?
2014. nov. 11. 21:55
 13/17 anonim válasza:
100%
Irtam neked uzit, megprobalhatok segiteni neked, nyugi lany vagyok, irj batran:)
2014. nov. 11. 22:30
 14/17 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem csináld " észevétlenül". Úgy értem, kistatyoba a legszükségesebb iratok, de minden ami nélkülözhető, maradjon. Még a szülőknek se essen le, mikor köszönsz, h csokolom, megyek a "postára", hadd higgyék, h tényleg oda mész, így a fiuk sem lehet dühös rájuk, amiért látták, h elmész, de nem akadályozták meg. Ne húzd az időt.
2014. nov. 12. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Ugye már nem vagy ott?
2014. nov. 12. 22:36
 16/17 anonim válasza:
Csak akkor menj ha nincs ott a hapsi.Az ilyenek képesek szétverni a fejed is.Agresszív barmok.De jobb ha vidékre költözöl ahol nemér utol pl busznál vagy boltba,mert tuti keresgélni fog.Már,ne higgy neki.Aki a lábad akarja eltörni az nemszeret csak sajátmagát.Soha nem lessz jobb csak rosszabb.És ahogy az elöttem író írta,a neszólj a szüleinek sem.
2022. febr. 3. 00:33
 17/17 anonim válasza:
A fontoss dolgaid mint iratok vagy emlékfottok stb vidd magaddal és kedvenc ruháid,dolgaid,mert bosszuból tönkreteheti mire vssza tudnál értük menni.De,javaslat,végleg menj el.Ne menj már vssza cuccokért,mert lehet akkor veri szét a fejed,vagy majd könyörög,ami persze hazugság lessz.Ha gyereked is van,menj vidékre anyaotthonba átmenetileg.Ott megvédenek
2022. febr. 3. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!