Mit tennél ebben az esetben?
Együtt élsz egy nővel, aki a feleséged. Szerelmes vagy belé. Egyszer ő is az volt, te azt hiszed, most is szeret. Aztán egyik nap azt mondja, hogy nagyon tetszik neki egy másik férfi. Hogy lehet, hogy csak fellángolás, lehet, hogy nem.
Én abból indulok ki, hogy fellángolások azért előfordulnak egy kapcsolatban (mármint rajta kívül). Nem hiszem, hogy két ember 30-40 évig együtt tud úgy élni, hogy egyikük sem lángolt volna fel másért soha. Ilyenkor mit tennél? Adnál neki időt, hagynád elgondolkozni, vagy otthagynád?
Én értékelem, hogy elmondta, de most tanácstalan vagyok.
Hagyj időt!Szerintem, ha már elmondta, akkor nem szimplán tetszésről van szó, hanem annál többről.Az már más, hogy azt mondja nem hagyna el semmiképpen. Ezt mondhatja csak azért is, hogy a saját lelkiismeretét nyugtassa. Változott-e a viselkedése veled szemben a beszélgetés óta?Vagy ha nem mondja te észre sem veszed?
Ezt csak azért kérdezem, mert ha veled ugyanolyan, mint ezelőtt, akkor biztos őszinte és eszében sincs elhagyni téged. Én pont ezért várnék és megfigyelném a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!