Anyukám megcsalta, apukámat. Nagyon nehéz volt nekem is feldolgoznom. De apukám folyton sír. És szereti anyukámat ezért vissza akarja szerezni. Mit csináljak, hogy apa ne legyen ennyire a padlón?
Pár napja ,derült ki.Azóta apukám szinte alig alszik és enni sem eszik. Magába keresi a hibát.Pedig Anyámmal jól kijöttek. És a szexuális életük is jól meg volt.
Anyukám meg nem tudja hogy az új hapsit vagy apámat válassza. kérlek írjatok. Én tudok valahogy segíteni?
Nagy krízis ez egy házasságban,sajnálom apukádat.
Te nem igazán tudsz ebben segíteni.
Egymás közt kell lerendezniük.
Nálunk jót tett a 10 napi különlét.Ezalatt rájöttünk,mit akarunk, hogyan tovább.
Rá kell jönni, miért tette anyukád, mi hiányzott neki, megbánta-e...stb.
De felnőttek, megoldják.Ha az új férfit választja apukád helyett, sajnos az ellen se tehetsz semmit.Neked még attól az anyukád marad.
Hány éves vagy?És ők mennyi idősek?
Tanuld meg, hogy rendes noket kell valasztani a ribik helyett, az nem fog megcsalni! Mondjuk a pasik nagy resze elvezi ezt....
Fogyaszd le azt a datadt k...t, akkor apud is kiszeret belole:(
En 15 eves vagyok, a hugom 12.
Apukam 39 ,anyu pedig 35.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!