Hogyan kereshetnék pénzt?
13 leszek december 6.-án. Anyuék nem szegények, sőt....
De én magamnak akarok. Diákmunka?
A bátyám és a nővérem (báty.17, nővér 15) nem akarnak dolgozni.... Merthogy anyuci meg apuci pénzét elverik sz.rságokra, de én nem akarom!!! Szeretek dolgozni és a magam útján járni. Azaz munkával megszerezni azt, amit akarok.
Ilyen fiatalon még nem dolgozhatsz.
Segíts be otthon vagy a rokonoknál zsebpénzért cserébe, esetleg vállalj gyerekfelügyeletet, kutyasétáltatást meg hasonlókat.
Sajnos legálisan még nem dolgozhatsz, bármennyire szeretnél. Ha vidéken élsz, akkor kereshetsz olyanokat a környéken, akik a munkaidejük miatt nem tudják rendben tartani a kertet, gyomlálhatsz, nyírhatsz füvet stb.
Városban kutyasétáltatás, idős embereknek bevásárlás, ami szóba jöhet, sajnos még a gyerekfelügyelethez is fiatal vagy, legalábbis szerintem.
Még nem dolgozhatsz hivatalosan.
Esetleg olyat megbeszélhetsz anyukádékkal, nagyikkal, nagynénikkel, hogy megcsinálsz házimunkákat, amiért ők adnak pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!