Hölgyek! Hogyan bizonyítsak a feleségemnek? 4 hónapot eltöketlenkedtem!
Mit kellene egyáltalán megbocsátani?
4 hónap az még semmi eddig még munkanélkülit is kaptál,inkább neked kéne megbocsátani, hogy bajba nem támogat.
Jó ég, Kérdező, nyugtass meg, hogy valójában egy férfi-froclizó feminista nő vagy, nem egy férfi...
(ilyen nincs banyek, mindketten voltunk már munka nélkül a párommal, de egyikünk sem gondolta azt, hogy akkor a másiknak kell kezet-lábat kitörve akármit is bizonyítania mert "mi lesz, ha a másik", egyszerűen munkát kerestünk, és kész)
En nem ertem mi itt a problema, miert kellene bizonyitanod a felesegednek? A mai vilagban nem konnyu munkat talalalni, sok idei tart mindenki tudja.
Az en felesegem 9honapig volt munanelkuli, es semmit sem kellett bizonyitania, lattam, hogy torekszik. Volt mikor en beszeltem le egy allasrol, mert lattam, hogy nem Neki valo, keressen jobbat, pedig mar fel eve munkanelkuli volt.
Jó ég, Kérdező, nyugtass meg, hogy valójában egy férfi-froclizó feminista nő vagy, nem egy férfi...
(ilyen nincs banyek, mindketten voltunk már munka nélkül a párommal, de egyikünk sem gondolta azt, hogy akkor a másiknak kell kezet-lábat kitörve akármit is bizonyítania mert "mi lesz, ha a másik", egyszerűen munkát kerestünk, és kész)
Mint írtam,persze ez meg esik,a gond az hogy lusta barom voltam,mert belesüppedtem.Eddig!Vagy is inkább az elmúlt egy hónapba és kezdek hányni magamtól,és hogy jó lenne összeszednem magam és pl nem itt nyavajogni nektek többek között!Soha nem voltam ennyi ideig munkanélkül.Ez az én hibám!Volt!Eddig!Mert most összefogom szedni magam!
Ezek alapján, amit leírsz, nem értem, mit kifogásol. Próbálkozol komolyan munkát szerezni, és emellett elvégzed a házimunkát is.
Volt már fordított helyzet? Akkor hogy alakultak a dolgok? Nem akarlak elkeseríteni, de férjem unokatesójánál is az volt, hogy amint a srác munkanélküli lett, a csaj kidobta, mondván, egy lúzer, de előtte tetszett, mikor több százezret hazavitt. Aztán hamar lett is új, jól fizető munkája, a csaj újra feltűnt a színen. Persze vissza nem fogadta a srác, nem őrült meg.
Miért ciki, hogy házimunkát kell végezned? Megsúgom, hogy azt akkor is fog kelleni (megosztva), amikor lesz munkád.
Azért túlságosan ne legyél elszálva az értelmi képességeidtől, mert ez a megjegyzés elég nagy sötétségre vall..
ma 17:18
Kedves utolsó!A szavaidat válogasd meg!!Hogyan jössz te ahhoz hogy idegen emberekkel így beszéljél?Nem ittunk pertút,az hogy ez egy anonim oldal,attól még tiszteljük már a másikat,vagy vállald fel az arcod ha itt sötétezel idegen embert!
Nem mellesleg,amúgy is elvégzem,elvégeztem.Nem az ciki hogy ezt kell csinálnom,hanem hogy csak ezt!Soha nem volt ebből gond,én mindig segítettem neki és fogok is.De azért valljuk be,férfiként csak háziasszonynak,annyira nem jó feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!