Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2.5 millió forintért tudnád a...

2.5 millió forintért tudnád a párodat nélkülözni 5 hónapig?

Figyelt kérdés
De cserébe csak ez idő alatt lehet hogy nem tudnál vele találkozni,vagy max 1-szer,2-szer.
2014. nov. 6. 07:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha adódna egy ilyen lehetőség, hogy 5 hónapig külföldön dolgozzon 2,5 millióért, akkor támogatnám ha szeretne menni, hiszen értünk csinálná és a közös jövőnkért. De ráerőltetni nem erőltetném. Úgy érzem elég szoros és stabil a kapcsolatunk ahhoz, hogy kibírjunk fél évet. De egyébként nagyon nehezen menne, mert sosem töltöttünk szinte külön éjszakát, és borzasztó lenne nélküle, de ahogyan az egyik hozzászóló írta, így hogy látnánk a végét és nem évekre szólna, akkor kibírnánk.
2014. nov. 6. 08:15
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
Igen, de csak egyszer (szezonális munka ugye lehetne minden évben 5 hónap).
2014. nov. 6. 08:44
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Na, ezt a címet sem tudtam hova tenni, mi van, ki akarják bérelni?:))

Aztán rájöttem, ja, külföldi munkavállalás. Nos ez esetben rá bíznám a döntést, én meg tudnék birkózni a dologgal, ha számára fontos lenne ez az 5 hónapos munka.

2014. nov. 6. 08:47
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
nem, mert nem vagyunk raszorulva.
2014. nov. 6. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze, egy jó kapcsolat ennyit simán kibír, főleg, ha még 1-2 alkalommal lehet is közben találkozni. Nem mondom, hogy vidám lenne, de nincs kétségem afelől, hogy kibírnánk.
2014. nov. 6. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

2.5 millióért?

Akár 5 évre is!

Hol van a pénztár?

2014. nov. 6. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:
simán :-)
2014. nov. 6. 10:41
 18/20 anonim ***** válasza:
33%

A kérdés nem az volt, hogy kibírná-e a kapcsolatotok, hanem, hogy belemennél ilyen szituációba.

Én nem. 5 hónap túl sok lenne a párom nélkül.

A családomban két olyan házaspár is van, akik van, hogy félévente, 2-3 havonta látják csak egymást. De nekik könnyű, mert eleve rossz a házasságuk...

2014. nov. 6. 11:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha azért megy ki dolgozni, hogy nekem,vagyis a közös jövőnk miatt, akkor kibírnám!!!!!

De ha úgy megy ki, hogy én itthon éhezem és mindig rászorulok az ő pénzére,akkor elbőgném magam biztos :D

2014. nov. 6. 12:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak ha előre megkapná a lóvét,vagy legalább egy részét! Ha csak a végén fizetnek akkor nem a párom nélkül nem bírnám,hanem kaja,víz,villany nélkül amit közben kikapcsolnának!:)
2014. nov. 6. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!