Mit gondoltok a Natália névről?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, főleg a külföldi Nathalie verziója.
Szívesen adnám babának is.
Viszont azt vettem észre, a legtöbb Nati borzasztó beképzelt, ez olyan ellenszenvessé teszi kissé ezt az egyébként gyönyörű nevet.
Ti mit gondoltok, illetve mi a tapasztalatotok?
2014. nov. 5. 20:43
1/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik.
2/9 anonim válasza:
Szerintem szép.
A Nati/Lia becézések viszont nekem sem tetszenek sajnos.
3/9 anonim válasza:
Tényleg egy elkényeztetett pi**@ jut róla eszembe. Ne csessz ki a gyerekeddel
4/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, na de neked kell, hogy tetszen! De olyan hülyeség általánosítani, hogy ez is ilyen akit így hívnak meg ez is. Most semmi köze nincsen az ember jellemének a nevéhez. Baromság!
5/9 anonim válasza:
Szerintem szép név. Nem ismerek egy Natáliát sem a környezetemben, de nekem nem egy beképzelt nő jut róla eszembe. Sokkal inkább valaki, aki nagyon szép. :D Persze kinek mi, mindenki máshogy asszociál.. :D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Én körülbelül 5-öt ismerek, de sajnos mind furcsa. Nem is hogy beképzelt, van bennük valami felsőbbrendűségi érzés, vagy micsoda. Nyilván nem a név, hanem a nevelés és a személyiség miatt.
2014. nov. 5. 20:56
7/9 anonim válasza:
Én pedig egy nagyon kedves Natáliát ismerek. Külföldi verziót magyar férjjel, Magyarországon nem adhatsz.
8/9 anonim válasza:
A Natália nem tetszik, a Natasa viszont nagyon. :)
9/9 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de nem tartom csúnyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!