Hogyan mondanátok el egy fiúnak, hogy tetszik, neked, de tényleg nem rámenősen, hanem aranyosan?
Tehát tetszik egy fiu, egyidős velem(neki más tetszik) de mégis szeretném ha tudná hogy bejön nekem(nagyon) de azt nem mondanám el neki, hogy oda vagyok érte, csak, hogy kedves aranyos vicces, stb, de nem úgy szeretném, hogy a szemébe mondom, csak éreztetni akarom vele, nem tudom az elég ha sokat mosolygok rá és többet beszélünk? Lehet még esélyem ha neki más tetszik de annak a lánynak ő nem tetszik viszont nagyon tukmálják rá a fiút a barátnői. Nem mondanám, hogy bejövök neki, max csak kicsit szimpinek tart. Segítsetek légyszi! Ez olyan nehéz helyzet beszélgetek én vele(nem olyan sokat, mert nem merek úgy nagyon közeledni hozzá mert neki más tetszik)csak mindig elpirulok a beszélgetés közben annyira, hogy még a barátnőm is megjegyzi., hogy vörös vagyok mint a rák, ja és rám fagy a mosoly. Ez a fiú az osztálytársam, és az osztályból lányok közül senkinek nem jön be (csak barátként) nekem pont őt kellett kifognom, légyszi segítsetek, hogy éreztessem vele, hogy bejön de mégse a szemébe mondjam.
Előre is köszi! :)
Háát!
Én csábosan mosolyognék és oda adnám neki a mobilom, hogy írja bele a számát.
Ha nincs mobilod, akkor nézz rá csábosan, szexisen mosolyogj, amikor beszélgetsz vele. Észre fogja Ő venni, hogy bejön neked.
Köszi, a csábos mosoly azt elkezdtem, de nem igazán veszi a lapot,
04.14-esnek, hány éves vagy ? :) és köszi, örülök, hogy tetszik a göndör haj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!