Ha valaki többször megnéz egy youtube videót, akkor a nézettség is arányosan nő a megtekintések számával?
Ettől azért bonyolultabban működik. De hogy hogy, azt a youtube sem mondja el, titokként kezelik. Azonos IP-ről meg pláne nem fogod növelni.
De ezt magad is kipróbálhatod, nézz meg egy olyan videót, amit ritkán néznek, hogy ugrik-e a számláló. Valószínűleg nem fog. :)
Próbáltam már régebben, csak épp nem egymás után rögtön néztem meg még egyszer- És ugrott.
amúgy mondtam is, hogy nem sok infóm van a számlásról, de speciel én kolian lakom és kifelé egy darab IPcímünk van, de vagy 50 gép. érdekes lenne pusztán IP alapján tiltani.
Ez is igaz, hogy kell egy kis idő amíg frissül.
Nyilván ha sok klikk érkezik ugyanarról az IP-ről, akkor biztos hozzáad néhányat, de az biztos, hogy nem az összeset.
Mondom, bonyolult képleteket állítottak fel a youtube-nál a számolásra és nem is mondják el hogyan működik. Egy biztos: nem kell olyan komolyan venni azt a számlálót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!