Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednéd a lányodnak hogy egy...

Engednéd a lányodnak hogy egy napot ne menjen iskolába, mert nem akar, és a szülő által igazolható 3 napból 2-őt már igazoltál (mert akkor rosszul volt, és te mondtad hogy ne menjen)?

Figyelt kérdés

2014. nov. 3. 08:27
1 2 3
 21/22 t_GaRami_a ***** válasza:
59%
Nem szülő vagyok, szóval biztos kevesebbet ér a véleményem, de én igen. Viszont én is csak év vége felé. Tavaly úgy mentünk osztálykirándulásra, hogy szerda, csütörtök, és a pénteket igazolták nekem, aztán elmentem horgászni :D Fogtam is két törpeharcsát, meg egy keszeget. Viszont azt ne csináljátok, hogy rosszul van akkor te írsz neki, mert ez pocsékolás, ilyenkor nyomás az orvoshoz. Ez az igazolás egyébként pont ilyen alkalmakra van, hogy kikéred, mert mondjuk mentek síelni télen, vagy ilyesmi. (Magyarán arra, hogy lógjon.)
2014. nov. 4. 14:18
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engedném, a szomorú viszont az hogy te magadtól nem tudom eldönteni engedd-e vagy nem.
2014. nov. 8. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!