A ti családotokban is így van?
" elvárják a nagymértékű ajándékot.
Mér Putynékhoz jártok át v mi a fene ?
Mi az h elvárják hát pofám leszakadna ! Örüljenek egyáltalán h kapnak v mit.
És egy normális családban ezt simán megértik.
Nálunk ilyen nincs.
"nem kap, akkor cirkusz van"
Na itt a hiba ha ki tudj magának hisztizni ezt meg azt és tudja h ez eddig bevált akkor ez lesz mindig.
A szülök az ostobák h hagyták idáig fajulni.
És mi az h " nagyértékű ajándékot" Gucci kell nekik v Iphone v mi ?
Őszinte részvétem az öcsédnek v bátyádnak.
Akkor vegyél használt tabletet bár nem értem h egy 7 évesnek minek ?
De nem lennék a helyedben.
Szerintem is felháborító, hogy elvárják a drága ajándékot... Még ha akármilyen gazdagok lennétek, akkor sem várhatnák el, az ajándékozásnak nem ilyennek kéne legyen... Évtizedek óta hallok róla, hogy vannak ilyen dolgok a családokban, karácsonykor, születésnapkor is mindennek az ára számít... Ettől engem a hideg kilel.
Egyetértek a többiekkel, rendes helyeken nincs abból cirkusz, ha a nem születésnapos nem kap nagy ajándékot... Ez nem normális.
Mondok egy egyszerűbb megoldást mert láthatólag fejős tehénnek néznek.
NE JÁRJ ÁT HOZZÁJUK !
Probléma megoldva.
Nálunk a családban van egy ikerpár (szüleim testvérének a lányai). Egyik évben kinőtték mindketten a régi gyermekbiciklit és mindketten biciklit akartak. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a szülei kinéztek két reális áron lévő biciklit, és mindnyájan beleadtunk valamennyit. Szerintem így a reális, és nem úgy, hogy egyiktől tabletet, másiktól ezt, a harmadiktól meg azt. Örüljön, hogy kap valamit.
Nem értem minek egy 7 évesnek tablet. Nekem is csak azért van okostelefonom, mert a munkámhoz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!