Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 8 éves gyerek hisz a...

Egy 8 éves gyerek hisz a mikulásban. Ez szerintetek nomális?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 14:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%
öcsém 9éves,a jézuskában ugy hisz,hogy a karácsonyfát is a jézuska hozza,meg az ajándékokat is,pedig közben ő is csinált nekünk ajándékot,becsomagolta,és a fa alá tette...de ettől még elhiszi,hogy az ö ajándékait a jézuska hozza...az enyémeket meg együtt vették anyámékkal:D
2010. jan. 26. 15:05
 12/32 anonim ***** válasza:
95%

Én 40 évesen hiszek benne.

Mert Miklós püspök létező személy volt,akire emlékezünk...csak éppen ez is elanyagiasodott,az eredeti jelentése meg mélyen homályba tünt..

2010. jan. 26. 15:06
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Miért ne lenne normális? Nem értem, mostanában már lassan az ötévesekre is azt fogják mondani, hogy már kinőttek a Mikulásos korból? 8 évesen miért ne hihetne benne? Én 10 éves koromig úgy hittem, hogy jön hozzánk a Mikulás, a Jézuska, a Húsvéti nyuszi. És nem volt ebben semmi rossz.
2010. jan. 26. 15:07
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Miért, a Mikulás igazából n em is létezik? Ez most komoly? ugye csak visseltek? 9/L
2010. jan. 26. 15:08
 15/32 anonim ***** válasza:
74%
Kisfiam 8-éves,hisz az ajándék-ban.Ùgy értem ha a jótündér hozná az se baj, a lényeg,hogy valami klasszat kap.Okosabbak a gyerköcök mint néhány felnött!
2010. jan. 26. 15:12
 16/32 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne, ha a felnőttek meg hisznek az Orbán Vikiben?
2010. jan. 26. 15:22
 17/32 anonim ***** válasza:
88%
Azért hisz benne, mert tudja hogy kap valamit :D Amúgy én ilyen voltam, még 10 évesen is bemeséltem anyáméknak hogy elhiszem :):):)
2010. jan. 26. 15:45
 18/32 anonim ***** válasza:
37%

Egyáltalán nem normális.

Minél előbb vigyétek orvoshoz, mielőtt odáig fajul a dolog, hogy még ajándékot is kér.

2010. jan. 26. 15:49
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, h már nem hisz, de akar hinni benne.

7 éves kisfiam is így csinálja, egyszer hallottam, h mondta vkinek, h nem is a Mikulás hozza az ajándékot, de mikor kitettük a cipőjét, az ablaknál maradt, és pár perc múlva közölte, h látta a szánját. Én el is hiszem, h látta, mert látni akarta:)

Hadd maradjon még egy picit gyerek, én ennek örülök.

2010. jan. 26. 15:52
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen normális, hogy hisz benne. Annak idején én már 12 éves lehettem, amikor leesett, hogy nincs mikulás, és jézuska. De nem árultam el a szüleimnek, hogy mire jöttem rá. A gyerekem 10 éves, és hisz a mikulásban és a jézuskában is.
2010. jan. 26. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!