Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak apának, szerintetek...

Szóljak apának, szerintetek vagy mit csináljak? Kicsit kezdek félni.

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy rendezvény ahova elkísértem apát, volt ott egy fura viselkedésű nő aki ruhatárosként dolgozott ott ahol volt a rendezvény.

Azóta ez a nő rámszállt:

Egyik nap összefuttatom vele, megszólított és közölte velem, hogy az ő lánya olyan mint a Palvin Barbara csak szebb lábai vannak és, hogy hozzá képest én csak egy kis béka vagyok.

Ezután 2-3 nappal később megint összefutottam vele és beszorított egy kapualjba és azt mondta, hogy a férje titkosügynökként dolgozik és sokkal több pénze van mint amennyi az én családomnak valaha is lesz.

Ezután nem szólt hozzám csak azt vettem észre, hogy minden reggel követ engem a suli bejáratáig.

2014. okt. 31. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólsz az apudnak, ugy kellene megoldanotok,hogy nem együtt mentek, hanem te mész egyedül és az apud követ.Ha látja,hogy együtt vagytok,akkor biztos nem fog csinálni semmit sem.
2014. okt. 31. 14:49
 22/25 anonim ***** válasza:
67%
Szólj apukádnak, lehet ismeri a nőt és tudja hogy kell lekoptatni. Vagy legalábbis ő tud tenni valamit ezügyben. Semmiképp se várj többet ezzel.
2014. okt. 31. 15:28
 23/25 anonim ***** válasza:
85%

Irány a RENDŐRSÉG!

Zaklatásnak hívják a dolgot.

Ne várd meg, amíg történik valami visszafordíthatatlan!!

2014. okt. 31. 15:47
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Van valami fejlemény azóta?
2014. nov. 7. 00:32
 25/25 A kérdező kommentje:
A nő öngyilkos lett, pszichiátriai beteg volt évek óta.
2015. febr. 11. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!