Szóljak apának, szerintetek vagy mit csináljak? Kicsit kezdek félni.
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy rendezvény ahova elkísértem apát, volt ott egy fura viselkedésű nő aki ruhatárosként dolgozott ott ahol volt a rendezvény.
Azóta ez a nő rámszállt:
Egyik nap összefuttatom vele, megszólított és közölte velem, hogy az ő lánya olyan mint a Palvin Barbara csak szebb lábai vannak és, hogy hozzá képest én csak egy kis béka vagyok.
Ezután 2-3 nappal később megint összefutottam vele és beszorított egy kapualjba és azt mondta, hogy a férje titkosügynökként dolgozik és sokkal több pénze van mint amennyi az én családomnak valaha is lesz.
Ezután nem szólt hozzám csak azt vettem észre, hogy minden reggel követ engem a suli bejáratáig.
2014. okt. 31. 14:12
21/25 anonim válasza:
Ha szólsz az apudnak, ugy kellene megoldanotok,hogy nem együtt mentek, hanem te mész egyedül és az apud követ.Ha látja,hogy együtt vagytok,akkor biztos nem fog csinálni semmit sem.
22/25 anonim válasza:
Szólj apukádnak, lehet ismeri a nőt és tudja hogy kell lekoptatni. Vagy legalábbis ő tud tenni valamit ezügyben. Semmiképp se várj többet ezzel.
23/25 anonim válasza:
Irány a RENDŐRSÉG!
Zaklatásnak hívják a dolgot.
Ne várd meg, amíg történik valami visszafordíthatatlan!!
25/25 A kérdező kommentje:
A nő öngyilkos lett, pszichiátriai beteg volt évek óta.
2015. febr. 11. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!