Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak apának, szerintetek...

Szóljak apának, szerintetek vagy mit csináljak? Kicsit kezdek félni.

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy rendezvény ahova elkísértem apát, volt ott egy fura viselkedésű nő aki ruhatárosként dolgozott ott ahol volt a rendezvény.

Azóta ez a nő rámszállt:

Egyik nap összefuttatom vele, megszólított és közölte velem, hogy az ő lánya olyan mint a Palvin Barbara csak szebb lábai vannak és, hogy hozzá képest én csak egy kis béka vagyok.

Ezután 2-3 nappal később megint összefutottam vele és beszorított egy kapualjba és azt mondta, hogy a férje titkosügynökként dolgozik és sokkal több pénze van mint amennyi az én családomnak valaha is lesz.

Ezután nem szólt hozzám csak azt vettem észre, hogy minden reggel követ engem a suli bejáratáig.

2014. okt. 31. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Ismerősömmel is történt ilyen, ezért tudom, hogy nem szabad tudatnod vele hogy ha megint követni fog akkor hívod a rendőrséget, mert amiatt meg erőszakot(nem nemi) is alkalmazhat
2014. okt. 31. 14:24
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
Legközelebb fotózd le.
2014. okt. 31. 14:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még ma menjetek el apukáddal a rendőrségre bejelenteni, mielőtt még valami rosszat elkövet ellened.
2014. okt. 31. 14:27
 14/25 A kérdező kommentje:
Csak szerintem a rendőrségen nem vennék komolyan, mert önmagában még nem bűncselekmény követni valakit. :/
2014. okt. 31. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Mond apukádnak hogy kísérjen el a suliba aztán majd magoldja szerintem
2014. okt. 31. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szólj! Ha igaz amit mondasz, akkor ennek a nőnek valami baj van a fejével, közveszélyes is lehet...
2014. okt. 31. 14:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lökte a nénit nemrég a sínekre Pesten. Lecsukták, de a néninek már késő volt. Előtte ő is ilyesmiket csinált amennyire én tudom.
2014. okt. 31. 14:35
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom hogy követni bűncselekmény - e, mert mindenre van kiskapu. Na de ő nem csak követ...
2014. okt. 31. 14:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen szólj. Minél előbb, de nem csak apádnak, hanem a rendőrségnek is, mert ez már rágalom...

Ezektől az emberektől minden kitelik. Csak az a kérdés, hogy bizonyítod be.

2014. okt. 31. 14:37
 20/25 kovpet ***** válasza:
100%

Csak úgy követni valakit tényleg nem bűncselekmény, de folyamatosan követni már az. Zaklatás.

Mindenképp szóljatok a rendőrségnek. Én vennék egy gázsprayt is a helyedben... Maximum nem lesz rá szükség.

2014. okt. 31. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!