Szóljak apának, szerintetek vagy mit csináljak? Kicsit
kezdek félni.
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy rendezvény ahova elkísértem apát, volt ott egy fura viselkedésű nő aki ruhatárosként dolgozott ott ahol volt a rendezvény.
Azóta ez a nő rámszállt:
Egyik nap összefuttatom vele, megszólított és közölte velem, hogy az ő lánya olyan mint a Palvin Barbara csak szebb lábai vannak és, hogy hozzá képest én csak egy kis béka vagyok.
Ezután 2-3 nappal később megint összefutottam vele és beszorított egy kapualjba és azt mondta, hogy a férje titkosügynökként dolgozik és sokkal több pénze van mint amennyi az én családomnak valaha is lesz.
Ezután nem szólt hozzám csak azt vettem észre, hogy minden reggel követ engem a suli bejáratáig.
Ismerősömmel is történt ilyen, ezért tudom, hogy nem szabad tudatnod vele hogy ha megint követni fog akkor hívod a rendőrséget, mert amiatt meg erőszakot(nem nemi) is alkalmazhat
2014. okt. 31. 14:24
12/25 anonim válasza:
Legközelebb fotózd le.
2014. okt. 31. 14:25
13/25 anonim válasza:
Szerintem még ma menjetek el apukáddal a rendőrségre bejelenteni, mielőtt még valami rosszat elkövet ellened.
2014. okt. 31. 14:27
14/25 A kérdező kommentje:
Csak szerintem a rendőrségen nem vennék komolyan, mert önmagában még nem bűncselekmény követni valakit. :/
2014. okt. 31. 14:28
15/25 anonim válasza:
Mond apukádnak hogy kísérjen el a suliba aztán majd magoldja szerintem
2014. okt. 31. 14:30
16/25 anonim válasza:
Mindenképp szólj! Ha igaz amit mondasz, akkor ennek a nőnek valami baj van a fejével, közveszélyes is lehet...
2014. okt. 31. 14:32
17/25 anonim válasza:
Egy ilyen lökte a nénit nemrég a sínekre Pesten. Lecsukták, de a néninek már késő volt. Előtte ő is ilyesmiket csinált amennyire én tudom.
2014. okt. 31. 14:35
18/25 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy követni bűncselekmény - e, mert mindenre van kiskapu. Na de ő nem csak követ...
2014. okt. 31. 14:35
19/25 anonim válasza:
Mindenképpen szólj. Minél előbb, de nem csak apádnak, hanem a rendőrségnek is, mert ez már rágalom...
Ezektől az emberektől minden kitelik. Csak az a kérdés, hogy bizonyítod be.
2014. okt. 31. 14:37
20/25 kovpet válasza:
Csak úgy követni valakit tényleg nem bűncselekmény, de folyamatosan követni már az. Zaklatás.
Mindenképp szóljatok a rendőrségnek. Én vennék egy gázsprayt is a helyedben... Maximum nem lesz rá szükség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!