Mit gondolsz a László névről?
Kicsit unalmas már ez a sok neves kérdés! Egyébként is attól, hogy esetleg nekünk nem tetszik, neked még tetszhet!
Nekem nem jön be! Bocsi!
Szerintem szép név. De becézőjeként a Lacika vagy Laci az viszont csúnyA , inkább legyen a becézője Laca , az tetszik :D
Bátyám is Laca
14L
oviban nagy szerelmem volt egy Laci nevű srác :)
manapság kicsit divatjamúlt név, de komolyan inkább ez, mint egy 26ezredik Bence, vagy Dominik, vagy akármilyen más hülye divatnév.
László vagyok, nekem tetszik is, sokszor mégsem ezt használom, hanem a vezetéknevemből származó becenevemet, mert eddig minden munkahelyemen többen voltunk Lacik. :)
Ha a vezetéknevem is gyakori lenne, akkor lenne nagy szívás. Mostani cégnél 4 kolléga is van, akiknek a vezeték és a keresztneve is azonos. (Multi.) Na most amikor e-mailt írok valamelyiknek, eléggé oda kell figyelni, hogy melyik kapja meg! :D
Nekem a két keresztnevem közül ez az egyik, apámat is így hívják, csak azért szeretem a nevet. Ha engem Laciznak le azért meg ölni tudnék, annyira haragszom érte.
Szerintem valami kevésbé gyakori név jobb lenne.
A párocskámat hívják így, őt imádom, a nevét megszoktam már. De azon kívül nem a kedvenc nevem=> a gyerekemnek nem adnám, és a párom is így vélekedik.
22N
Engem, apámat és ha fiam lesz őt is úgy fogom hívni.
Üdv: Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!