Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a László névről?

Mit gondolsz a László névről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 11:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Kicsit unalmas már ez a sok neves kérdés! Egyébként is attól, hogy esetleg nekünk nem tetszik, neked még tetszhet!

Nekem nem jön be! Bocsi!

2010. jan. 26. 13:31
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem szép név. De becézőjeként a Lacika vagy Laci az viszont csúnyA , inkább legyen a becézője Laca , az tetszik :D

Bátyám is Laca

14L

2010. jan. 26. 13:31
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

oviban nagy szerelmem volt egy Laci nevű srác :)

manapság kicsit divatjamúlt név, de komolyan inkább ez, mint egy 26ezredik Bence, vagy Dominik, vagy akármilyen más hülye divatnév.

2010. jan. 26. 13:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiam lett volna biztos ezt a nevet adom. De csak így tetszik, hogy László, becézve nem.
2010. jan. 26. 14:33
 25/30 anonim ***** válasza:

László vagyok, nekem tetszik is, sokszor mégsem ezt használom, hanem a vezetéknevemből származó becenevemet, mert eddig minden munkahelyemen többen voltunk Lacik. :)

Ha a vezetéknevem is gyakori lenne, akkor lenne nagy szívás. Mostani cégnél 4 kolléga is van, akiknek a vezeték és a keresztneve is azonos. (Multi.) Na most amikor e-mailt írok valamelyiknek, eléggé oda kell figyelni, hogy melyik kapja meg! :D

2010. jan. 26. 15:49
 26/30 anonim ***** válasza:
Apámat hívják így, szép, nekem tetszik. Legalábbis jobban, mint a Brendon meg a Krisztofer...
2010. jan. 26. 18:24
 27/30 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, s ha lesz fiam, egyik neve László lesz.
2010. jan. 27. 21:12
 28/30 anonim válasza:

Nekem a két keresztnevem közül ez az egyik, apámat is így hívják, csak azért szeretem a nevet. Ha engem Laciznak le azért meg ölni tudnék, annyira haragszom érte.

Szerintem valami kevésbé gyakori név jobb lenne.

2010. jan. 28. 20:32
 29/30 anonim ***** válasza:

A párocskámat hívják így, őt imádom, a nevét megszoktam már. De azon kívül nem a kedvenc nevem=> a gyerekemnek nem adnám, és a párom is így vélekedik.

22N

2011. febr. 26. 14:35
 30/30 anonim ***** válasza:

Engem, apámat és ha fiam lesz őt is úgy fogom hívni.

Üdv: Laci

2011. jún. 11. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!